VIDEO Au aruncat bancomatul în aer

Mai multe persoane au aruncat în aer un bancomat din Arad şi au fugit cu 3 casete cu bani pe care le-au găsit în el! Erau aşteptaţi de o maşină neagră de teren aşa că s-au făcut nevăzuţi în câteva clipe. Un trecător l-a filmat pe unul dintre suspecţi la câteva momente după ce a comis atacul, iar anchetatorii îi caută acum pe suspecţi!

Bancomatul aflat la intrarea într-un supermarket din cartierul Alfa a fost umplut cu gaz, iar apoi suspecţii au aruncat o petardă. Unul dintre suspecţi a fost filmat de un trecător imediat după ce a dat atacul.

Speriaţi de vecinii treziţi din cauza exploziei, suspecţii ar fi scăpat pe jos o cutie cu bani. Oamenii care locuiesc în cartier s-au speriat de bucuitura puternică şi se plâng că strada pe care s-a comis furtul nu are iluminat public, şi că le este teamă să treacă pe acolo după închiderea supermarketului.

Metoda folosită de răufăcători se pare că a mai fost folosită în Arad. Un dozator de lapte ar fi fost spart, în mod similar, în urmă cu mai puţin de o lună.

La sfârşitul lunii decembrie a anului trecut un bancomat aflat la parterul unui bloc a fost aruncat în aer într-un cartier din Braşov. În bancomat se aflau 160.000 de lei. Furtul nu a fost surprins de camerele de supraveghere, pentru că răufăcătorii au vopsit obiectivul camerelor înainte de jaf. Şi asta după ce cu câteva săptămâni în urmă doi hoţi au aruncat în aer un bancomat

Loading...