VIDEO Atenție, hoții îți înțeapă roată ca să te fure! Uite cum au acționat ultima dată

Ultima actualizare:

    Nu-ți lăsa mașina deschisă atunci când îți faci pana
Nu-ți lăsa mașina deschisă atunci când îți faci pana

Metoda de furt prin înţeparea roților face victime pe bandă rulantă. Ultima din această serie este un bărbat de 70 de ani, din București, care a intrat în vizorul hoților, după ce a fost văzut că scoate bani de la bancomat. Imediat, aceștia i-au spart pneurile și au așteptat ca omul să tragă pe dreapta ca să-și facă pana.

Pe 14 ianuarie, un pensionar care locuiește în sectorul 4 al Capitalei a fost pur și simplu vânat de hoți.

Doi indivizi de 42, respectiv 62 de ani, l-au urmărit pe bărbat. Au văzut că a scos bani de la bancomat, că i-a pus într-o borsetă și înainte să se întoarcă la mașină, hoții i-au înțepat anvelopa dreapta faţă, provocându-i pană.

”În continuare, cei doi, deplasându-se cu un autovehicul, au urmărit victima, ulterior, profitând de faptul că aceasta a oprit pentru a schimba roata, i-ar fi sustras din interior borseta în care avea 800 lei, un telefon mobil, carduri bancare, documente personale şi două stick-uri usb”, anunță reprezentanții Poliției Capitalei.

Hoții au fost încătușați și duși în arest
Hoții au fost încătușați și duși în arest

După mai bine de două luni de cercetări, oamenii legii au intrat pe 28 martie în locuințele celor doi, care erau cunoscuți cu preocupări de natură infracţională.

Sfaturi de la polițiști atunci când aveți pană

La percheziții au găsit o parte din bunurile bărbatului prădat și au fost duși la audieri. Aceștia au fost reținut pentru furt calificat prin metoda ”înţepare roată” și duși a doua zi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiști vă sfătuiesc ca atunci când observați că aveți pană să opriți în locuri populate, seara să fie luminate și neapărat să închideți ușile mașinii.

În timp ce sunteți preocupați să schimbați roata, hoții deschid portiera pe partea cealaltă și pleacă cu toate bunurile pe care le găsesc în mașină.

image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net