VIDEO Asasin în libertate

O femeie de 68 de ani a fost găsită moartă, aseară, în propria casă din Oradea. Aceasta a fost omorâtă, iar principalul suspect ar fi un bărbat din Sibiu care ar fi locuit în casa victimei, deşi vecinii spun că femeia stătea singură. Absenţa femeii a fost observată atât de rude cât şi de vecini, care au anunţat Poliţia.

Femeia de 68 de ani locuia într-un bloc din cartierul Velenţa din Oradea. Pentru că rudele nu au mai avut veşti de la ea din urmă cu 5 zile, acestea au sunat la 112. Şi vecinii spun că nu au mai văzut-o tot de 5 zile, dar lumina era aprinsă în apartament.

Suspect de crimă ar fi un bărbat din Sibiu, care locuia la victimă de puţin timp. Cei din bloc spun, însă, că femeia nu avea chiriaşi.

Conform criminaliştilor, femeia de 68 de ani nu a murit în niciun caz de moarte bună.

Vecinii nu înţeleg cum de s-a întâmplat aşa ceva. Cei care au cunoscut-o spun că victima era o femeie liniştită şi plină de viaţă.

Oamenii legii au deschis un dosar penal având ca obiect infracţiunea de omor. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele şi pentru identificarea făptuitorului.

Loading...