VIDEO Anchetă după ce doi adolescenţi s-au urcat pe o mașină a Poliţiei şi au postat filmuleţul pe Tik-Tok

Ultima actualizare:
masina politie jpeg

Conform IPJ Vrancea, cei doi adolescenţi de 15 şi respectiv 16 ani, care s-au urcat pe mașina de poliţie şi apoi au postat filmuleţul, în care se distrau şi bravau, pe Tik Tok, au fost identificaţi luni noapte. "Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră  pe o autospecială de poliţie. În filmuleț se vede cum adolescenții, euforici, dansează pe manele și se distrează de mama focului. 

Adolescenții au fost identificați după ce au postat imaginile pe Tik Tok

Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare. Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi", a transmis marţi IPJ Vrancea, potrivit News.ro. Cei doi adolescenţi au fost duşi la sediul Poliţiei, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net