VIDEO Alertă la Buzău! Zeci de pacienți, evacuați din Spitalul Județean din cauza unui incendiu

incendiu-upu-buzau.jpg

Pompierii au intervenit la UPU a spitalului Judetean Buzau pentru a stinge incendiul care a izbuncit la acoperis
Incendiul a fost stins de pompieri
foto: captura Facebook

Au fost momente de panică, marți, la Spitalul Județean Buzău. Zeci de pacienți și cadre medicale au fost evacuați din Unitatea de primiri Urgențe din cauza unui incendiu. Au fost anunțați pompierii care au venit la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă. La sosirea militarilor, focul ardea mocnit.

Potrivit managerului SJU Buzău, Claudiu Damian, citat de news.ro,  incendiul a fost semnalat la intrarea în UPU, unde aşteptau zeci de oameni care aveau nevoie de îngrijiri medicale. Imediat, personalul tehnic al spitalului şi cadrele medicale au trecut la evucarea pacienţilor de pe holul UPU şi din secţie. În total, 32 de pacienţi şi 20 de cadre medicale au fost evacuaţi de aici.

 

De asemenea, din cauza fumului dens, s-a dispus evacuarea a 24 de persoane internate în secţia de Cardiologie.

Ulterior, medicii au trecut la trierea rapidă a pacienţilor care aşteptau să fie internaţi şi s-a luat măsura internării rapide pe secţiile care nu au fost afectate de fum.

Sursa: Buzau alert

 

Din cauza vântului care suflă cu putere, în zonă, fumul a pătruns în saloane. Pompierii au reuşit stingerea focului, iar acum fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului.

Sursa: Stiri de Buzau

 

 
Loading...

Citește și