VIDEO Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct seara trecută, după ce a susţinut un spectacol de teatru pe scena Filarmonicii din Craiova. Actorului i s-a făcut rău la câteva minute după ce s-a terminat spectacolul. Busu a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde i s-a montat un stent. A fost transferat cu elicopterul la un spital din Capitală.

Florin Busuioc este iubit de colegi şi de public. Aseară, pe scena Filarmonicii din Craiova, oamenii i-au arătat lui şi colegilor lui cât de mult îi apreciează, aplaudându-l minute în şir.

Şi nu s-au oprit până ce Busu şi colegii săi nu au revenit pe scenă.

Aplauze, bis-uri şi poze cu cei pentru care joacă din toată inima. Câteva minute mai târziu, Florin Busuioc a părăsit sala pentru a lua o gură de aer.

Angajatul Filarmonicii care l-a găsit pe actor a sunat la 112. Împreună cu un coleg al lui Busu, el a început imediat manevrele de resuscitare primind indicaţii prin telefon de la cei de la SMURD.

La 4 minute de la apel, medicii au ajuns la actor şi au continuat manevrele de resuscitare.

La spital au apărut, însă, şi câteva probleme. Şeful clinicii de cardiologie nu era de găsit.

În final, Florin Busuioc a ajuns pe masa de operaţie.

Actorul a rămas internat în Spitalul din Craiova până în această după-amiază, când a fost preluat de un elicopter şi transportat la Bucureşti pentru continuarea tratamentului.

De la Detaşamentul de Pompieri Morarilor, el a fost transportat cu ambulanţa la spitalul Fundeni.

loading...
Loading...