VIDEO Accident soldat cu morţi pe E 85

Doi oameni au murit pe Drumul European 85, după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o maşină.

 Atelajul tocmai traversa şoseaua, o manevră dealtfel interzisă. Un alt bărbat care era şi el în căruţă a supravieţuit, dar a fost grav rănit.
Accidentul s-a produs la o răspântie pe drumul european E85 în afara localităţii Racoviţeni. Căruţaşul, un bărbat de 47 de ani, a ieşit cu atelajul de pe un drum agricol în şoseaua naţională şi, deşi era trafic intens, a considerat că poate traversa drumul în siguranţă. Calul s-a împotrivit însă manevrei şi s-a ridicat pe picioarele din spate, moment în care, un autoturism care circula dinspre Râmnicul Sărat către Buzău a izbit partea din spate a atelajului.
Căruţa a fost făcută praf după impactul cu autoturismul, iar bucăţile s-au împrăştiat pe zeci de metri pe toată şoseaua. Aruncaţi pe asfalt, căruţaşul şi un alt bărbat au murit pe loc din cauza rănilor. Al treilea bărbat din căruţă, un tânăr de 32 de ani, a fost preluat de ambulanţă şi dus de urgenţă la spital.
Calul a fost şi el rănit. Speriat şi cu o jumătate de căruţă după el, s-a târât până în lanul de porumb, unde s-a prăbuşit. Mânzul care era legat de atelaj a scăpat nevătămat. Cei trei bărbaţi erau consăteni, locuiau in satul Vadu Soreşti şi plecaseră la o stână din apropiere. Aveau acasă câte doi copii.

Loading...