VIDEO Accident grav: soţul a murit, soţia e în comă

Ultima actualizare:
image

Un bărbat a murit, iar o femeie se află în comă la spital, în urma unui accident rutier produs la Constanţa. La volanul maşinii se afla bărbatul, care a pierdut contolul direcţiei şi a ieşit în decor, unde s-a lovit de un copac. Femeia se afla pe locul din dreapta şi a ajuns în stare critică la spital, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa.

Accidentul s-a produs pe DN 39, între Neptun şi Olimp, într-o curbă. Nimeni nu înţelege nici cum a fost posibil ca bărbatul aflat la volan să pierdă controlul direcţiei, iar masina lui, în loc să urmeze curba, a mers drept înainte şi a ieşit în decor.

Viteza a fost atât de mare, iar impactul atât de puternic, încât maşina aproape că s-a încolăcit în jurul pomului. Când au ajuns pompierii la faţa locului s-au îngrozit: au fost nevoiţi să rupă bucăţi de tablă din autoturism pentru a-i scoate pe cei doi afară.

Şoferul care a murit avea 43 de ani, iar cealaltă victimă, aflată în comă, este soţia acestuia, în vârstă de 40 de ani. Femeia se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, iar prognosticul medicilor este rezervat deocamdată.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net