VIDEO Accident grav pe A3. Un mort și un rănit după ce două mașini s-au izbit violent

Ultima actualizare:

    Accident grav pe A 3, la ieşirea către TurdaFOTO: ISU Cluj
Accident grav pe A 3, la ieşirea către TurdaFOTO: ISU Cluj

Un accident rutier grav s-a produs, joi, pe A3, la ieşire către Turda. O persoană a murit şi una a fost rănită, iar la fața locului a intervenit și un elicopter SMURD. Poliţiştii din Cluj au stabilit că accidentul a fost provocat de bărbatul care a decedat.

”Un conducător auto de 45 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce se deplasa pe A3, direcţia Gilău spre Turda, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare, fiind surprins şi accidentat de un auto condus de un bărbat de 34 de ani, din judeţul Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

În urma coliziunii, bărbatul de 45 de ani a decedat, iar o femeie de 72 de ani, pasager în acelaşi auto, a fost transportată la o unitate medicala în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Reprezentanții ISU Cluj au precizat că s-a acţionat cu echipamentele speciale pentru a debloca şi extrage cele două persoane, după care s-au constatat că bărbatul nu mai prezintă semnale vitale. ”Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au putut readuce semnele vitale ale bărbatului. Femeia extrasă din autoturism a fost preluată de către echipajul SMURD şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsurile specifice pentru siguranţa salvatorilor şi măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil”, a mai transmis ISU.

Traficul în zona accidentului este complet blocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net