VIDEO 200 de gălățeni s-au adunat să se roage să dispară coronavirusul! Poliția a intervenit și a dat amenzi

Ultima actualizare:

    Aproximativ 200 de gălățeni s-au strâns să se roage pentru dispariția coronavirusuluiFoto: Captură Video
Aproximativ 200 de gălățeni s-au strâns să se roage pentru dispariția coronavirusuluiFoto: Captură Video

Peste 200 de localnici din comuna gălățeană Umbrărești s-au strâns într-o curte, unde au organizat o întrunire religioasă, rugându-se să dispară coronavirusul.

Oamenii s-au adunat luni, 27 iulie, în curtea unui localnic, amenajată cu scaune, scenă, formație cu instrumente, și s-au rugat și au cântat cântece religioase, pentru eradicarea pandemiei de coronavirus, informează site-ul gălățean Viața liberă.

La adunare a participat și primarul comunei, iar evenimentul a fost filmat. Poliția s-a sesizat după apariția imaginilor în mediul online și a dat amenzi de peste 50.000 de lei.  Oamenii erau înghesuiți unul în altul, nerespectând normele de distanțare socială.

Poliția a dat amenzi în valoare de peste 50.000 de lei

„După apariția imaginilor în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat și au constat că, în curtea unui  bărbat de 27 de ani, din comuna Umbrărești, ar fi avut loc o întrunire cu caracter religios, la care ar fi participat mai mult de 200 de persoane. Întrucât s-a constatat încălcarea legislației în vigoare cu privire la interdicțiile de a organiza activități în spații deschise, polițiștii l-au sancționat pe organizatorul întrunirii cu o amendă de 15.000 de lei.

Alți 15 participanți, identificați până la acest moment, au fost sancționați cu amendă contravențională în valoare de 2.500 de lei, fiecare. În continuare, polițiștii efectuează activități pentru identificarea și sancționarea tuturor celorlalți participanți la întrunire", a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați.

La întrunirea religioasă a participat și primarul comunei, Paraschiv Stoica, cel care ar trebui să vegheze la respectarea măsurilor de protecție și de distanțare socială. El a declarat ulterior că „nu a fost nimeni de la poliție să dea amenzi sau ceva de genul acesta. Ei nu stăteau apropiați, erau pe rânduri, la un metru distanță unii de alții, și erau în aer liber".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net