VIDEO 19 ani de închisoare pentru mama criminală

Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fiica în urmă cu aproape un an a fost condamnată la închisoare pentru următorii 19 ani! Sentinţa este definitivă, iar pedeapsa este mult mai mare decât cea dată de prima instanţă.

 În plus, femeia trebuie să îi plătească tatălui fetei despăgubiri de 60 de mii de euro. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis să mărească pedeapsa Oanei Neţ de la la 12 ani de inchisoare la 18 ani şi 8 luni. Instanţa superioară a considerat că omorul asupra unui membru al familiei trebuie pedepsit mult mai dur. Mama criminală şi-a recunoscut din nou fapta şi şi-a cerut iertare.

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 13 martie 2018. Femeia şi-a ucis fiica, în baie. Apropiaţii familiei spun că femeia a decis să îşi omoare copilul ca să-şi pedepsească soţul care voia să divorţeze de ea.

Poliţiştii au găsit fata în cadă. Era moartă de câteva ore.

Anchetatorii spun că în momentul crimei, în casă era şi străbunica fetei în vârstă de 84 de ani. Ea nu a auzit, însă, nimic.

Loading...