Videanu îşi tratează familia cu şampanie de 5 milioane

Ultima actualizare:

    Fostul ministru al economiei a fost surprins la o terasă de fiţe
Fostul ministru al economiei a fost surprins la o terasă de fiţe

Prânz la o terasă de fiţe din Parcul Herăstrău, şampanie roze de 500 de lei sticla, preparate italieneşti şi multă voie bună. Acestea sunt ingredientele unui prânz reuşit pe care Adriean Videanu l-a oferit, sâmbătă, soţiei sale, fiicei, dar şi iubitului acesteia.

În prima zi de primăvară autentică, când soarele a scos oamenii în parc, fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul primar al Capitalei şi fost ministru al economiei la o terasă de fiţe din Herăstrău, Casa di David.

Alături i-a fost soţia, Mioriţa, şi fiica Alexandra (19 ani), care, însă, n-a venit cu mâna goală, ci cu iubitul, Horia. Pentru început, cei patru au comandat şampanie roze. Şi nu orice fel de şampanie, ci una de calitate, ţinând cont că o sticlă de Moêt costă 500 de lei.

Apoi, au urmat sucurile şi cafe-frappe-urile şi, într-un final mâncarea, în majoritate preparate italieneşti, şi multă voie bună. Nici nu se poate altfel atunci când totul merge ca pe roate.

Andrei Videanu, student la cea mai scumpă universitate din lume

De la prânzul din Herăstrău a lipsit fiul familiei Videanu, Andrei (21 de ani). Acesta este student la cea mai scumpă universitate din lume, George Washington University, din Statele Unite, unde patru ani de studii costă 212.000 de dolari. Asta după ce, la fel ca sora sa, a fost elev al Institutului Le Rosey, din Elveţia.

simeon stalpnicul png

Fiica lui Videanu şi iubitul ei, împreună de trei ani

Alexandra Diana Videanu (19 ani) şi Horia Şerbănescu (19 ani) formează un cuplu de aproximativ trei ani, după ce au fost colegi la Institutul Le Rosey, din Elveţia, unde un an de studii costă 30.000 de euro.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net