Victorie parţială pentru Victor Ponta, aflat sub control judiciar

Ultima actualizare:

Victor Ponta se află sub control judiciar, însă poate răsufla liniştit. Judecătorii au decis sâmbătă dimineaţă să ridice interdicţia pe care o avea de vorbi public despre noul dosar în care este anchetat. De asemenea, fostul premier poate părăsi ţara.

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat în urmă cu patru zile sub control judiciar pentru 60 de zile, de către procurorii DNA, potrivit adevarul.ro. El este acuzat de folosire a autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani. 

Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la un om de afaceri pentru a organiza vizita unei personalităţi politice străine, iar în schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD. 

Pe timpul controlului judiciar, Victor Ponta trebuie să se prezinte la sediul DNA Ploieşti sau la sediile instanţelor de judecată, ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organele judiciare cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la Poliţia Capitalei - Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.   

Fostul premier a reuşit însă să scape de interdicţia de a face declaraţii în mass-media legate de noul dosar. Mai mult, el poate părăsi ţara. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net