Moştenitorul «Frutti Fresh», armele la control! Percheziții de amploare pe domeniul familiei lui Victoraș Micula

Ultima actualizare:
În martie,  Victoraş se filma  în timp ce trăgea  cu o puşcă AK - 47
În martie, Victoraş se filma în timp ce trăgea cu o puşcă AK - 47

Victoraş Micula (24 de ani) nu s-a cuminţit nici după ce a devenit tată. Percheziţii de amploare la domeniul Micula din Oradea. Procurorii îl vizează pe mezinul familiei, Victoraş, care în primăvară s-a filmat în timp ce trăgea cu o armă AK-47.

Forţele de ordine au descins încă din dimineaţa zilei de joi, 6 iunie, pe domeniul familiei Micula situat în zona VIP a Oradei, pe strada Colinelor, iar percheziţiile au ţinut până târziu în noapte. Mai multe autospeciale ale Poliţiei au pătras în curtea vilei familiei Micula. În acţiune sunt implicate forţe ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul Ministerului de Interne. Surse din interiorul investigatorilor, citate de adevarul.ro, spun că fiul lui Viorel Micula, Victoraş, a ajuns în atenţia autorităţilor după ce, la începutul lunii martie 2019, au apărut pe internet înregistrări cu Micula jr. şi cu amici de-ai săi făcând drifturi şi curse de viteză cu bolizi, dar şi trageri cu o puşcă despre care susţineau că ar fi AK-47. 

Mascaţii  au descins  joi dimineaţa  pe domeniul  din Oradea  al milionarilor  Micula
Mascaţii au descins joi dimineaţa pe domeniul din Oradea al milionarilor Micula

După ora 21.00, poliţiştii DGA au plecat cu maşini în care puteau fi văzute numeroase cutii. Din curtea vilei a ieşit şi avocatul familiei, Răzvan Doseanu, care a evitat să facă declaraţii despre anchetă, susţinând că cercetările sunt în fază incipientă. “Sub pretextul unui anumit dosar penal se pare că a venit DGA pe o infracţiune care teoretic nu e de competenţa lor. Practic, o să vedem ce urmează”, a explicat avocatul. La câteva secunde după avocat a ieşit şi Victoraş Micula, la volanul unei maşini de teren fără număr de înmatriculare în faţă care le-a explicat jurnaliştilor că este victima unei anchete în care se caută un “ţap ispăşitor”.


    Mascaţii  au descins  joi dimineaţa  pe domeniul  din Oradea  al milionarilor  Micula
Mascaţii au descins joi dimineaţa pe domeniul din Oradea al milionarilor Micula

“Când e deschis sezonul la ţap, toată lumea caută un trofeu. Aşa-i România, ce să-i faci? În campanie electorală e nevoie de arestaţi”, a spus Micula. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, prim-procurorul adjunct Anca Mihaela Tiba Morar, a declarat, joi seara, că percheziţiile s-au realizat într-un dosar în care se fac cercetări pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor vizând o armă letală la care, în cursul zilei de marţi, s-a adăugat şi infracţiunea de braconaj.

Scandaluri marca «Victoraş»

Tânărul s-a remarcat prin nenumăratele scandaluri în care a fost implicat.  

  • Anul trecut, Viorel Micula, magnatul “Frutti-Fresh” care are o avere de 180 de milioane de euro împreună cu fratele său, Ioan, a devenit bunic, după ce Ozana Pușcaș, iubita lui Victoraş, a născut o fetiţă, Sofia-Victoria, în octombrie 2018. Cei doi tineri trebuiau să se căsătorească în mai 2019, dar în ultimul moment au anulat nunta.
  • În 2015, Victoraş a ajuns la malul Mării Negre cu elicopterul şi a sărit în valuri de la înălţime. Tot în 2015, Micula jr. s-a ales cu o nouă amendă după ce şi-a parcat bolidul său Ferrari pe o alee din parc.
  • În 2014, Victoraş şi-a şifonat bolidul de peste 200.000 de euro, după ce  s-a urcat băut la volan. Când a fost somat de poliţie să oprească a apăsat pedala de acceleraţie. 
  • Tot în 2014, Victoraş nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat, după ce l-a picat de două ori, ultima dată fiind prins în timp ce copia. 
  • În 2013 a mers tot cu elicopterul la mănăstirea Prislop, ca să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca. 
  •  

Citește și:

Fiul milionarului Micula, filmat în timp ce conducea un Ferrari cu 220 de km/h, pe străzile din Oradea!

În ce lux trăiesc cei mai bogați copii ai României! Avioane private, vacanțe exotice și haine de mii de euro

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net