Victor Ponta, numit secretar general al Guvernului

Ultima actualizare:

    Victor Ponta, numit în funcția de secretar general al GuvernuluiFoto: arhivă personală
Victor Ponta, numit în funcția de secretar general al GuvernuluiFoto: arhivă personală

Decizia premierului sorin Grindeanu de a-l numi pe Victor Ponta secretar general al Guvernului a fost publicată pe 16 iunie în Monitorul Oficial. Ponta îl înlocuiește astfel în funcție pe Mihai Busuioc.

Actul a fost emis de Sorin Grindeanu pe motiv că Mihai Busuioc a refuzat să semneze actele premierului și nu s-a prezentat în data de 16 iunie la Guvern, precizează News.ro.

Conform hotărârii din Monitorul Oficial, decizia a fost luată "având în vedere refuzul secretarului general al Guvernului de a îndeplini obligaţia de a contrasemna deciziile prim-ministrului, prevăzută de prevederile art. IX din OUG 17/2009 (...), constatat conform Adresei înregistrate la SGG cu nr. 20/11.039 din 16 iunie 2017, precum şi absenţa acestuia din cadrul instituţie".

A urmat un nou ordin, prin care Mihai Busuioc a fost demis din funcţia de şef al SGG, fiind, prin acelaşi ordin, numit Victor Ponta, cu Alexandru-Mihai Ghigiu contrasemnând, precizează sursa citată.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net