Victor Ponta: «Ne paşte un război»

Ultima actualizare:

    Victor Ponta vrea discreţie în privinţa şedinţelor din PSD.
Victor Ponta vrea discreţie în privinţa şedinţelor din PSD.

Premierul Victor Ponta a făcut câteva declaraţii îngrijorătoare, în urma unei vizite făcute la Fabrica de Avioane din Craiova, cu privire la felul în care este afectată România din cauza situaţiei din Ucraina.

Ponta le-a spus reprezentanţilor uzinei că, "deşi ne paşte un război", vestea bună pentru ei este că vor avea comenzi, transmite Mediafax.

"Vreau să fim cât de bine pregătiţi se poate pentru toate provocările de la graniţa de răsărit, vreau ca România să fie pregătită alături de aliaţii NATO să asigure cu responsabilitate siguranţa viitorului României şi în acelaşi timp vreau ca în următorul CSAT să pregătim, şi din partea guvernamentală, şi din partea celorlalte instituţii ale statului, o analiză şi o strategie referitoare la modalitatea prin care putem să protejăm identitatea şi drumul european al Republicii Moldova", a declarat Victor Ponta.

Premierul a mai spus că situaţia din Ucraina reprezintă pentru România "cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani".

"Este o situaţie extrem de gravă ce se întâmplă acum în Ucraina. E din ce în ce mai rău în fiecare zi. Este cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru România. Acum vedem că decizia de a intra în NATO, pe care până acum nu am simţit-o ca fiind un beneficiu, de data aceasta se dovedeşte că va fi o decizie corectă, iar România are capacitatea militar şi strategic de a-şi îndeplini toate obligaţiile, în primul rând faţă de populaţie, cât şi către întreaga alianţă şi vine aici şi ca o extensie a responsabilităţii noastre faţă de românii de pe malul celălalt al Prutului", a adăugat Ponta, potrivit Mediafax,

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net