Victor Ponta, demisie în alb din PSD

Ultima actualizare:

    Victor Ponta, demisie în alb din PSDFoto: Facebook
Victor Ponta, demisie în alb din PSDFoto: Facebook

Victor Ponta a luat o decizie importantă pentru destinul lui politic: își prezintă demisia în alb din PSD. Fostul lider al social-democraților a anunțat că-i trimite documentul lui Liviu Dragnea, actulul președinte al partidului.

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare, o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a spus Victor Ponta.

Deputatul a fost întrebat de ce nu-și dă demisia direct, iar răspunsul lui a fost unul ironic: "Pentru că îmi place să îmi puneți această întrebare". Despre relația cu Dragnea, Ponta a spus că nu este una bună, că nu mai este vorba de colaborare: "Domnul Dragnea e politician, trebuie să zică da, eu nu mai sunt om politic, așa că pot să spun nu".

Cu o săptămână în urmă, liderul PSD spunea că nu crede că Ponta va demisiona: "Orice critică de la Victor Ponta, pentru mine, e sănătate curată. Poate va avea o funcţie, nu cred că Victor Ponta va pleca din partid, e un om cu experienţă. Partidul s-a exprimat pentru o anumită susținere”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net