Victor Ponta, în Delta Dunării, alături de copii

Ultima actualizare:

    Victor Ponta, în Delta  Dunării, alături de copii
Victor Ponta, în Delta Dunării, alături de copii

Premierul Victor Ponta a sărbătorit Paştele alături de familie, în Delta Dunării.

Primul ministru a postat pe Facebook fotografii în care apare împreună cu cei doi copii ai săi, Andrei (11 ani) şi Irina (6 ani), la o plimbare pe Dunăre, cu şalupa.

"Cine a ales Delta ca destinaţie zilele acestea a fost foarte inspirat. Soare, păsări, verde tot şi o ciorbă de peşte fără egal! De fapt, Delta este mereu un loc fabulos!", le-a scris Victor Ponta prietenilor. Daciana n-a lipsit, dar a fost fotograf.

ÎNJUNGHIAȚI. La Brăila, a curs sânge în Noaptea de Înviere. Doi campioni naționali la lupte libere au fost înjunghiați cu bestialitate într-un club. Totul s-a petrecut dimineață, când, după mai multe sticle de alcool, sportivii s-au luat la ceartă cu un alt grup de tineri. În altercația creată, Dragoș Bounegru (20 de ani) și Marian Udrea (19 ani) au fost înjunghiați de mai multe ori și au ajuns la spital. Ei spun că agresorul, un tânăr de 26 de ani, s-a făcut nevăzut în haosul creat. Polițiștii au demarat ancheta.

SINUCIDERE. S-a simțit singur de Paște și s-a hotărât să-și ia viața. Un bărbat de 50 de ani s-a spânzurat de un copac aflat pe maul râului Arieș, din Turda. Trupul neînsuflețit a fost găsit, duminică, de câțiva trecători. Călin Budai nu a lăsat nici un bilet de adio, dar cunoscuții spun că și-a pus ștreangul de gât de singurătate.

TRAGEDIE. A murit în stradă, după ce a luat Lumină. O femeie de 64 de ani care s-a simțit rău în timpul slujbei din biserică a plecat spre casă, dar a căzut la pământ. Cunoscuții femeii spun că aceasta avea probleme cardiace. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, dar femeia intrase deja în stoc cardio-respirator și nu mai putut fi salvată.

GLUMĂ proastă. Pompierii din Maramureș au fost puși pe drumuri de un apel fals la 112. Ei au căutat un bărbat care s-ar fi aruncat în râul Someș. Căutările pe timp de noapte au fost dificile, iar pompierii au avut nevoie de un generator care să lumineze râul. Abia după câteva zeci de minute au aflat că alerta fusese de fapt o glumă făcută de un bărbat eliberat de curand din penitenciar. Acesta riscă acum o amendă de 500 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net