Victor Ponta a căzut în ispită. Bianca Roman, de la Insula Iubirii, a intrat în politică

Ultima actualizare:

    Bianca Roman, ispita de la Insula Iubirii, s-a înscris de trei săptămâni în Pro România, partidul lui Victor Ponta
Bianca Roman, ispita de la Insula Iubirii, s-a înscris de trei săptămâni în Pro România, partidul lui Victor Ponta

Are trei operații la nas, un implant mamar, sprâncene tatuate și mult acid hialuronic în buze. Bianca Roman s-a făcut cunoscută la emisiunea ”Insula Iubirii”, unde și-a arătat nurii cosmetizați doar ca să le sucească mințile bărbaților. Dar iată că de la un show păcătos, blondina a aterizat în politică. S-a înscris în partidul lui Victor Ponta și este coordonatorul Pro România tineret Râșnov.

Bianca Roman a fost întotdeauna dispusă să își expună cu generozitate decolteul tunat și a recunoscut deschis că a făcut un copil cu un bărbat pe care nu l-a iubit. ”A fost un accident”, a spus femeia, care acum s-a apucat serios de politică.

De luna trecută, aceasta s-a înscris în Pro România, partidul condus de Victor Ponta, și iată că nu este un simplu membru, ci coordonează filiala de tineret din Râșnov.

Iubitul Biancăi Roman este consilier local PMP

Apetitul pentru politică i l-a aprins iubitul său, care este membru PMP și consilier local în Brașov. Într-una dintre fotografiile de pe Facebook, postate în urmă cu două zile, Bianca apare alături de Ioana Petrescu, vicepreşedinte al Pro România și fost ministru al Finanțelor în Guvernul Ponta.

Bianca Roman,de la Insula Iubirii, alături de iubitul ei
Bianca Roman,de la Insula Iubirii, alături de iubitul ei

”Continuăm! Tabăra de vară ProRomânia! Îmi doresc o țară mulțumită!”, a scris ispita în dreptul unei imagini în care apare lângă un banner cu sigla partidului.  

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Bună, România!”, de la B1 TV, Bianca Roman a explicat de ce a decis să intre în politică și a ales tocmai partidul fostului premier.

Motivul pentru care Bianca Roman a intrat în politică

”După ce am devenit mamă m-am hotărât să intru în politică pentru că înainte de lucrul acesta nu mi s-a părut atât de important, nu am dat atât de multă importanță unui vot. Având în vedere că am un copil și am mai multă responsabilitate acum, îmi dau seama cât de important este un vot. Vreau să-i ofer un viitor frumos copilului meu și am încredere în domnul președinte Ponta. Suntem la început de drum. Dintre toți politicienii pe care eu îi cunosc și atâta politică cât știu eu, mi se pare că domnul Ponta este un om cu picioarele pe pământ. Faptul că domnia lui și-a dat demisia când a fost cazul Colectiv mi s-a părut un lucru demn, ceea ce nimeni n-a făcut”, a susținut Bianca Roman.

Bianca Roman s-a fotografiat la o reuniune a partidului cu fostul ministru al Finanțelor, Ioana Petrescu, vicepreşedinte Pro România
Bianca Roman s-a fotografiat la o reuniune a partidului cu fostul ministru al Finanțelor, Ioana Petrescu, vicepreşedinte Pro România

Aceasta nu a vrut însă să facă precizări cu privire la faptul că și actualul prim-vicepreşedinte Pro România, Nicolae Bănicioiu, era ministru al Sănătății în momentul tragediei de la Colectiv și a gestionat în mod dezastruos întreaga situație de atunci.

Bianca Roman: ”Despre politică vă pot răspunde în șase luni”

”Nu vreau să intru în detalii politice pentru că sunt la început de drum, nu prea știu despre ce este vorba, învăț, sunt convinsă că pot fi utilă societății din care fac parte. Am trei săptămâni de când sunt în politică, nu pot să-i cunosc pe toți. Despre politică vă pot răspunde în șase luni”, a spus Bianca Roman.

”Îmi dau toată silința pentru oamenii din orașul meu pentru că știu ce înseamnă să fii defavorizat. M-am născut și eu într-o zonă unde am fost mai puțin favorizată și nu vreau ca și copilul meu să crească în aceleași condiții cum am făcut-o eu”, a mai precizat tânăra.

Întrebată dacă va candida pentru vreo funcție la alegerile locale sau la cele parlamentare care vor avea loc în 2020, Bianca Roman a răspuns: ”Doamne ajută!”

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/noua-bomba-sexy-din-politica-andreea-costaciuc-blonda-de-la-partidul-miscarea-populara

https://www.click.ro/news/national/3-cele-mai-sexy-femei-din-politica-romaneasca

https://www.click.ro/news/national/ea-e-cea-mai-tanara-primarita-din-romania-am-parul-roz-tatuaj-si-vorbesc-colorat

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net