Victor Ponta, audiat în dosarul lui Kovesi. ”Am spus adevărul”

Ultima actualizare:

    Victor Ponta a fost audiat de procurori în dosarul Laurei Cotruța Kovesifoto: Inquam Photos
Victor Ponta a fost audiat de procurori în dosarul Laurei Cotruța Kovesifoto: Inquam Photos

Victor Ponta a fost audiat vineri, 15 februarie, în calitate de martor, în dosarul Laurei Codruța Kovesi. Dacă la intrarea la udieri, fostul premier a declarat că ”nu va minți pentru nimeni, după două ore petrecute la Parchetul general, Ponta a susținut că ”a spus adevărul”.

Victor Ponta a fost audiat timp de două ore de procurorii de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, din cadrul Parchetului General. Fostul premier a fost citat ca martor în dosarul în care fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, este cercetată pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

"Am fost citat ca martor, din fericire. Am fost citat joi. Nu o să mint pentru nimeni, niciodată", a declarat Ponta, dimineață, la sosirea la Parchetul General. După două ore petrecute în biroul procurorilor, fostul premier a evitat să ofere mai multe informații din dosar și s-a limitat să declare că a spus doar adevărul.

După Ponta, la Parchetul general a ajuns și Kovesi, citată în calitate de suspect în dosarul deschis după ce Sebastian Ghiță a depus o plângere penală pe numele fostei șefe DNA. Fostul deputat susține că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea fostului director al FNI Nicolae Popa.

Kovesi a remarcat faptul că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

Citește și:

Ce avea Kovesi pe mână în poza în care apare lângă Dragnea

Laura Codruța Kovesi a atacat la CEDO decizia de revocare din funcţia de şef al DNA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net