Victimele accidentului aviatic, găsite din greşeală! Dezvăluiri curtremurătoare

Ultima actualizare:

    Avion Iovan accident aviatic (FOTO MEDIAFAX)
Avion Iovan accident aviatic (FOTO MEDIAFAX)

Accidentul aviatic din Munţii Apuseni a şocat o ţară întreagă, mai ales că medicii şi jandarmii au ajuns după şase ore la răniţi, iar Adrian Iovan şi Aurelia Ion ar fi putut fi salvaţi dacă era găsiţi mai repede. Norocul celorlalte victime au fost localnicii care au ajuns mult mai repede la avion.

Viceprimarul comunei Horea, Ioan Trif, a dezvăluit că locul accidentului a fost descoperit din pură întâmplare şi că, dacă unul dintre bărbaţii plecaţi să găsească răniţii nu ar fi sugerat o scurtătură prin pădure, victimele ar fi descoperite abia a doua zi de dimineaţă.

"A fost o minune că i-au găsit. Dumnezeu, dacă a vrut aşa, aşa s-a întâmplat, dacă nu voia, să ştiţi că poate îi prindeau zorii zilei şi nu-i găseau. Pădurarul nostru, Gheorghe Lazăr, care este operat pe inimă şi nu a putut să meargă cu noi, i-a sunat pe cei trei eroi şi le-a spus să se ducă în zona aia, că numai acolo ar putea fi. La un moment dat, pe când urcau ei spre locul respectiv, Argentin îmi povestea că au vrut să se întoarcă spre casă, au zis că nu mai are rost, că nu sunt aici dacă toţi spun că sunt la Pasul Ursoaia în partea opusă, şi au început să se întoarcă tot prin acelaşi loc. Atunci, unul dintre ei a zis «Hai să intrăm aici, prin pădurea asta», că era o scurtătură care ieşea la un kilometru şi ceva în drumul de întoarcere spre casă. Când au intrat acolo, au auzit gemete şi strigăte de ajutor. Dacă ei se întorceau tot pe drumul pe care au venit, nu-i mai găseau", a spus viceprimarul Ioan Trif, pentru ziarulring.ro.

Primul mesaj postat de Romaniţa pe Facebook după tragedie

Sfâşietor! Declaraţia fratelui studentei decedate în accidentul aviatic: «Nu mai am lacrimi»

Prima explicaţie oficială! De ce a durat şase ore pentru a localiza avionul în care se afla Adrian Iovan

OFICIAL ŞI INTEGRAL: Raportul accidentului aviatic în care au murit doi oameni

Trupul lui Adrian Iovan, ridicat din Alba de fiica pilotului! Cât de afectată e de moartea tatălui

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net