Viciul i-a adus moartea! Un bărbat a fost găsit mort într-un hotel, în urma unui incendiu provocat de o țigară

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Caz tragic la Focșani! Un bărbat a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Focșani, în urma unui incendiu. Pompierii spun că ar fi adormit cu țigara în gură.

Evenimentul tragic s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o unitate hotelieră din municipiul Focşani. Conform polițiștilor, cei care au anunţat izbucnirea incendiului au fost angajaţii hotelului, care au sunat la 112 spunând că dintr-una dintre camere iese fum dens.

În jurul orei 03.00, a fost anunțată producerea unui incendiu într-o cameră, situată la etajul 4 al unui hotel din Focşani. La faţa locului s-au deplasat 5 echipaje cu 2 autospeciale de stingere, modulul SMURD (autospecială de descarcerare și ambulanţa SMURD) şi 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, scrie adevarul.ro.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari, concomitent cu operaţiunile de localizare a incendiului, au evacuat 3 persoane, alte 15 autoevacuându-se înaintea sosirii pompierilor.

După stingerea incendiului, în camera respectivă, a fost identificată o persoană de sex masculin în vârstă de 51 ani, care, din nefericire, era decedată. „Cauza probabilă a producerii incendiului este fumatul în timpul somnului”, a anunțat ISU Vrancea. Bărbatul de 51 de ani este din județul Brăila. 

Citește și: 

300 de elevi au fost evacuaţi de la o şcoală din Medgidia, în urma unui incendiu

Explozie urmată de un incendiu, în Vrancea. Două femei au fost rănite

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net