Vicepreședintele CJ Caraș-Severin, Ionesie Gheorghioni, prins când lua mită 20.000 de lei

Ultima actualizare:

    Ionesie Gheorghioni primea șpaga învelită într-o revistă
Ionesie Gheorghioni primea șpaga învelită într-o revistă

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Caraș-Severin Ionesie Gheorghioni (PNL) a fost prins în flagrant, marți, de procurorii DNA, în timp ce lua mită 20.000 de lei de la un om de afaceri. Potrivit corespondentului Mediafax care citează surse judiciare, banii au fost dați pentru atribuirea unui contract, banii fiind puși într-o revistă

Potrivit unui comunicat transmis de Direcția Națională Anticorupție, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Timișoara fac, marți, șase percheziții în municipiul Reșița și în alte localități din județul Caraș Severin, din care una la sediul unei instituții publice, iar restul la locuințele unor persoane.

Cercetările sunt făcute într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada ianuarie 2013 - martie 2015.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate de la Serviciul Român de Informații și Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara.

Surse judiciare au declarat că instituția publică vizată de percheziții este Consiliul Județean Caraș-Severin, vicepreședintele instituției Ionesie Gheorghioni fiind prins în flagrant în timp ce lua mită 20.000 de lei, chiar în biroul său.

Conform surselor citate, banii erau puși într-o revistă care i-a fost dată lui Gheorghioni de către un om de afaceri. În schimbul banilor, vicepreședintele CJ Caraș-Severin ar fi trebuit să îi înlesnească omului de afaceri atribuirea unui contract.

De asemenea, surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că cei 20.000 de lei ar fi reprezentat o tranșă din suma totală cerută de Gheorghioni de la omul de afaceri pentru încredințarea unor lucrări de reabilitare a unor drumuri.

Potrivit surselor citate, în acest caz s-ar fi cerut mită 10 la sută din contravaloarea lucrărilor.

Ionesie Gheorghioni urmează să fie dus la audieri, la sediul DNA Timișoara.

Ionesie Gheorghioni a fost deputat PDL de Caraș-Severin în perioada 2004-2008, iar de șase ani este vicepreședinte al CJ Caraș-Severin, fiind unul din apropiații președintelui instituției, Sorin Frunzăverde

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net