Vezi cine e șoferul care a lovit intenționat un pieton!

Ultima actualizare:

    Dragoș Mihai Lazăr spune că nu a vrut să-i facă vreun rău pietonului
Dragoș Mihai Lazăr spune că nu a vrut să-i facă vreun rău pietonului

Imaginile în care un tânăr de 17 ani este împins intenționat cu mașina de un șofer, chiar pe trecerea de pietoni au șocat opinia publică. Joi, la o zi după incident, polițiștii l-au anunțat pe șofer că este urmărit penal pentru tentativă de omor. Iată cum se apără bărbatul!

Încă de la primele ore ale zilei de joi, șoferul identificat de polițiști a fost dus la Secția 14, la audieri, care au durat câteva ore bune. La ieșirea din secție, Dragoș Mihai Lazăr, dascăl de profesie, a declarat că nu avea în intenție să-l omoare pe tânăr. El a mai spus că se afla în mașină cu soția sa și cu bebelușul lor de șase săptămâni. „Ne întorceam de la medic cu copilul”, a spus șoferul.

Potrivit acestuia, în imaginile video postate pe Facebook nu se vede tot incidentul. „Filmarea este trunchiată”, a completat el.

De asemenea, Dragoș Mihai Lazăr a spus că a dat prioritate oamenilor pe trecerea de pietoni, iar tânărul de 17 ani a traversat mai încet, iar când aproape trecuse a „accelerat un pic”, ceea ce l-ar fi enervat pe băiat.

„A stat trei minute cu mâinile pe capota maşinii, mi-a facut semn să cobor. Am zis că îl pot determina să plece împingându-l cu maşina. Nu am avut intenţia să îl omor”, a spus şoferul.


    Momentul în care pietonul este împins cu mașina de șofer
Momentul în care pietonul este împins cu mașina de șofer

El susţine că imediat după incident la faţa locului a venit Poliţia şi că tânărul de 17 ani nu a păţit nimic.

Incidentul a avut loc, miercuri, în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4.

În filmarea realizată de un martor şi postată pe Facebook se vede cum tânărul care traversa strada pe trecerea de pietoni se află în faţa unei maşini oprite şi pare că discută cu şoferul. Acesta l-ar fi înjurat pe tânăr pentru că traversa prea încet, iar băiatul a încercat să îi explice că este pe trecerea de petoni. După câteva momente, însă, şoferul accelerează şi îl împinge pe tânăr câţiva metri. Martorii strigă la şofer să se oprească, iar apoi bărbatul se dă jos din maşină şi continuă cearta cu cei care au asistat la întreaga scenă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, tânărul de 17 ani a depus plângere împotriva şoferului la Secţia 14 Poliţie, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri, bărbatul fiind cercetat pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net