Vești proaste pentru Valentina Pelinel! În mâinile cui își lasă Cristi Borcea afacerile

Ultima actualizare:

    Cine se ocupă de afacerile lui Cristi Borcea foto: Arhiva Click!
Cine se ocupă de afacerile lui Cristi Borcea foto: Arhiva Click!

După ce și-a așteptat mult timp soțul să iasă din închisoare, Valentina Pelinel se poate bucura în sfârșit de prezența lui Cristi Borcea, în căminul conjugal. Cei doi par extrem de fericiți împreună, iar la porțile penitenciarului, în ziua eliberării lui Borcea, Valentina i-a sărit entuziasmată în brațe și l-a copleșit pe acesta cu săruturi și îmbrățișări. Se pare, totuși, că fostul acționar de la Dinamo își lasă afacerile tot pe mâna fostei soții, Mihaela Borcea, care se ocupă în continuare de bunăstarea averii familiei.

Acest lucru este posibil să o deranjeze, probabil, pe Valentina Pelinel, chiar dacă în momentul în care se afișează în public alături de soțul ei, relația dintre ea și Borcea este numai lapte și miere. Se pare că fostul acționar de la Dinamo are în continuare mare încredere în fosta lui soție, Mihaela Borcea, și afacerile pe care el le deține trec tot prin mâinile acesteia, conform celor de la Antena Stars. Sursa anterior menționată a aflat, de asemenea, faptul că Mihaela se ocupă și de ultima afacere pe care Cristi Borcea a deschis-o recent în București. Mihaela Borcea este cea care gestionează și partea de online a afacerilor, ea fiind cea care publică informații pe paginile oficiale ale firmelor. „Proiectele erau ale lui Cristi, el le-a gândit. Eu le-am dus mai departe”, a declarat Mihaela Borcea, pentru Antena Stars.


    Se pare că tot Mihaela Borcea se ocupă de afacerile fostului ei soț Foto: Mihai Caliu
Se pare că tot Mihaela Borcea se ocupă de afacerile fostului ei soț Foto: Mihai Caliu

Se căsătorește Cristi Borcea cu Valentina Pelinel?

Cristi Borcea a susținut că Valentina Pelinel este femeia vieții lui, însă nu a dorit să dea foarte multe informații referitoare la momentul nunții. Acesta a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava, în urmă cu două săptămâni, iar revederea cu Valentina și cu copiii lui a venit ca o binecuvântare pentru fostul acționar de la Dinamo. Borcea a susținut că Valentina Pelinel a fost „îngerul lui păzitor” pe perioada încarcerării, iar surse din anturajul lor susțin că nunta va avea loc în curând. Totuși, nu toți apropiații lui Borcea sunt de aceeași părere. În urmă cu ceva timp, Gigi Becali, unul dintre cei mai buni prieteni ai afaceristului, a declarat că nunta nu va avea loc. „Eu nu știu dacă mai vrea copil. La Cristi niciodată nu știi la ce să te astepti. Ce are el în cap știe doar el. Nu mă mai întrebați de nuntă, că nu va avea loc nicio nuntă. Mi-a spus mie. După atâția ani în pușcărie trebuie să-și revină, să se liniștească, are alte priorități”, a susținut Becali, în urmă cu aproximativ un an.


    Cristi Borcea și Valentina Pelinel, în tandrețuri peste tot pe unde mergfoto: Arhiva Click!
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, în tandrețuri peste tot pe unde mergfoto: Arhiva Click!

De asemenea, Borcea s-a ferit să ofere presei informații referitoare la acest subiect. „În ceea ce priveşte nunta, nu vreau să vorbesc, însă o să vă anunţăm când vom face acest pas. Am trecut prin momente grele, însă am avut parte de multă iubire. Nu se poate iubire fără sacrificiu. Pentru mine, Valentina este femeia visurilor mele, în viaţă ţi se întâmplă sau nu să-ţi găseşti jumătatea, însă, în sfârşit, după atâtea căutări, mi-am găsit jumătatea!”, a declarat afaceristul.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net