Versiunea fiului lui Ion Caramitru în scandalul cu beizadeaua lui Liviu Dragnea

Ultima actualizare:

    Valentin Dragnea şi Gina Alexandra Tătulescu, alături de liderul PSD şi iubita lui, Irina Foto: arhivă personală
Valentin Dragnea şi Gina Alexandra Tătulescu, alături de liderul PSD şi iubita lui, Irina Foto: arhivă personală

Valentin Dragnea şi soţia sa Gina Alexandra continuă să atragă atenţia asupra lor şi după nunta de fiţe de la Palatul Snagov din urmă cu o lună. Recent, cei doi au fost implicaţi într-un scandal de proporţii fix pe strada pe care locuiesc. Cel pe care proaspeţii însurăţei l-au luat la rost este Ştefan caramitru, fiul celebrului actor Ion Caramitru. Schimbul de replici dintre cei implicaţi nu a fost unul tocmai pritenesc şi s-a lăsat cu o plângere la Judecătoria sectorului 5.

În loc să fie în luna de miere, Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, și soția lui Gina Alexandra, au parte de senyaţii tari în România, fix pe strada unde locuiesc. Mirii au acuzat că au fost agresați pe stradă şi că cineva i-a acostat pe stradă și le-a aruncat vorbe dure. Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 a deschis un dosar penal in rem în care se cercetează fapte de ameninţare şi tulburarea ordinii publice. "Agresorul" este nimeni altul decât Ștefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru. Acesta  a transmis presei un comunicat în care prezintă propria lui versiune asupra incidentului cu fiul și nora președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Locuiesc pe aceiași stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaștem. Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină. În acel timp a avut loc o altercație verbală cu doamna Dragnea, moment în care domnul. Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului. Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganță, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni”, precizează Ștefan Caramitru. Fiul a actorului a continuat să explice ce s-a întâmplat şi a recunoscut că a făcut asocieri între partidul condus de Dragnea şi interlocutorii săi.

Schimb halucinant de replici între Ştefan Caramitru şi soţia beizadelei lui Dragnea 

„Mi-a fost greu sa nu reacționez la un atac verbal, în special după experiența avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei. După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea. Până în acest moment nu am fost informați oficial din partea organelor competente privind existența unei plângeri cu privire la această altercație verbală, și sunt foarte surprins de informațiile care se vehiculează în presă mai ales că  nu am fost contactați pentru a ne exprima un punct de vedere. (... )Dacă într-adevăr exista o plângere penala cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităților și vom furniza orice informație necesară pentru stabilirea adevărului”, a adăugat fiul actorului.

„Hoților, ticăloșilor, corupților, nu vă e rușine, mă, să vă bateți joc de țara asta și să furați de la copii săraci, tâlharilor? M***  PSD”, i-ar fi spus protestatarul lui Dragnea Jr. Soția lui Valentin Dragnea nu s-a lăsat însp intimidată de scenă şi a avut o replică halucinantă.

„Băăi, săracule, tu știi cine suntem noi, măi, tu știi bai cine e bărbată-miu, băi, gunoiule, tu știi ce o să vă facem, băăi? O să vă strivim, băăăi, nimeniule!!!”, i-ar fi strigat Gina Alexandra protestatarului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net