Vedeţi că se poate să circulăm civilizat!

Ultima actualizare:

    Fotografii: Florin Şuler
Fotografii: Florin Şuler

Poliţia locală e la datorie, iar şoferii bucureşteni simt pe pielea lor asta! În ultima vreme, agenţii au început să se ocupe şi de ordinea în trafic, aplicând amenzi pentru staţionare în locuri nepermise. Astfel că, de pildă, pe Barbu Văcărescu prima bandă nu mai e ocupată de maşini oprite. Deci, se poate!

Lipsa parcărilor e una dintre cele mai mari probleme ale Capitalei. Toţi primarii ne-au promis, pe rând, că o vor rezolva. Tot pe rând au uitat de promisiune, o dată cu încheierea campaniei electorale, aşa că noi am rămas în continuare fără parcări. Şi, de aici, porneşte haosul în Bucureşti! Se parchează peste tot, nu contează dacă e sau nu permis. De pildă, pe una dintre cele mai circulate artere din Capitală, Bulevardul Barbu Văcărescu din sectorul 2, format din patru benzi, ajunsesem să circulăm doar pe trei benzi, în zona intersecţiei cu Şoseaua Pipera. Şi asta, pentru că una dintre benzi era mereu ocupată cu maşini staţionate.

În ultima perioadă, însă, poliţiştii locali „şi-au parcat” maşina pe această bandă şi au început să taie amenzi. „Azi (n.r. ieri), în opt ore, am dat peste 20 de amenzi, aici, pentru staţionare nepermisă”, ne-a spus agentul care, ieri după-amiază, era la post. Puţin mai sus, în Pipera, o altă stradă care dă mari bătăi de cap din cauza şoferilor cărora nu le pasă este strada George Constantinescu, care face legătura între Fabrica de Glucoză şi Dimitrie Pompeiu. Aici, şi pe o margine, şi pe cealaltă sunt parcate maşini, astfel încât, deşi strada are sens dublu nu pot trece două autoturisme în acelaşi timp, pentru că nu au loc. Alo, Poliţia locală? Facem puţină ordine şi aici?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net