Vaya Con Dios, în concert de adio

Ultima actualizare:

Trupa îşi anunţă retragerea printr-un megaturneu numit "Farewell Tour". Spectacolul are loc vineri, 15 martie, la Sala Palatului şi se va desfăşura cu casa închisă. Peste 4.000 de nostalgici au ocupat până la ultimul loc din sală. La cererea publicului, trupa a programat un nou spectacol, pe 16 martie, unde biletele au preţuri cuprinse între 120 şi 300 de lei. Se găsesc pe site-urile de bilete.

Loredana porneşte în turneu

Loredana va porni luna aceasta în cel mai mare turneu naţional din ultimii ani, în cadrul căruia va promova noul său album, „Dragoste". Primul spectacol va avea loc vineri, 15 martie, la Cluj-Napoca. Pe 16 martie va fi la Oradea, pe 17 la Timişoara, pe 18 la Deva, pe 19 la Craiova, pe 2 aprilie la Constanţa, pe 3 la Galaţi, iar pe 4 aprilie la Bacău. Biletele costă între 75 şi 125 de lei şi se găsesc pe myticket.ro.

Ricchi e Poveri, super show la Sala Palatului

Formaţia italiană Ricchi e Poveri va susţine un spectacol de excepţie duminica viitoare, pe 17 martie, la Sala Palatului din Bucureşti. Mamma Maria, Voulez-vous Danser, Chesara sunt doar câteva dintre hiturile care vor răsuna pe scenă, începând cu ora 20.00. Spectacolul fusese iniţial programat pentru data de 26 februarie, însă a fost amânat din cauza decesului fiului liderului trupei, Franco Gatti. Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net