Vaslui: Bărbat de 54 de ani, omorât și agățat de un gard

politia_nu_treceti_1.jpg

politia nu treceti
Foto Arhivă Click!

Crimă monstruoasă într-un sat din Vaslui! Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit mort, agăţat de un gard, dezbrăcat până la brâu. Principalul suspect în aceast caz este noul partener al fostei sale concubine, femeie cu care avea opt copii.

Bărbatul abia ieșise din închisoare, în urmă cu o săptămână, unde fusese închis pentru violență domestică, reclamat de concubina sa. A încercat să îşi convingă partenera sa se întoarcă acasă, însă femeia îl părăsise, pentru un vecin. Astfel, între cei doi pretendenţi a izbucnit un scandal înfiorător, încheiat cu o tragedie, scrie stirileprotv.ro.

 

Sâmbătă dimineață, o localnică a văzut trupul dezbrăcat de la brâu în jos şi a dat alarma. Sosiți la fața locului, oamenii legii au văzut că omul avea lovituri la cap și urme de viloență la gât. Acum, legiştii urmează să stabilească dacă a murit acolo sau dacă criminalii l-au târât deja mort până la marginea drumului.

Principalul suspect a fost dus la audieri. 

 

Citește și: 

 

Crimă oribilă în Vaslui. Doi octogenari au fost uciși de un hoț de 24 de ani

 

Crimă înfiorătoare la Vaslui. Minoră de 14 ani ucisă şi aruncată într-un şanţ

Loading...

Citește și

  • Crima, barbat ucis, sapa, Vaslui

    Crimă sângeroasă! Un bărbat de 47 de ani din judeţul Vaslui a fost găsit mort într-o vie, având capul zdrobit. Concubina acestuia a fost reţinută de procurori, fiind acuzată de omor.

  • Politia a incercuit locul crimei

    Scene înfiorătoare s-au petrecut, în noaptea de marţi spre miercuri, într-o comună din Vaslui. O femeie de 50 de ani a fost măcelărită de soţul ei, după un scandal monstru. Bărbatul era cunoscut ca fiind mare consumator de alcool. Mai mult, el era foarte gelos pe femeie şi din această cauză certurile dintre ei erau dese. Acum, o astfel de neînţelegere a dus la crimă. Soţul agresiv şi-a tăiat soţia cu o coasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1