Vasile Turcu respiră cu ajutorul aparatelor, iar medicii sunt rezervați

Ultima actualizare:

    De ceva vreme, Vasile Turcu avea grave probleme financiare
De ceva vreme, Vasile Turcu avea grave probleme financiare

Fostul acționar al echipei Dinamo este în continuare în stare critică, la 24 de ore de la tentativa sa de sinucidere. Surse din Spitalul Floreasca ne-au declarat că Vasile Turcu (62 de ani) e ținut în viață de aparate și că nu s-a înregistrat nicio modificare a stării sale de sănătate.

„Este internat în continuare la Terapie intensivă, intubat, respirând cu ajutorul aparatelor. Din păcate, nu dă semne de activitate cerebrală. Starea sa este foarte gravă, iar medicii nu se pot pronunța asupra șanselor de supraviețuire”, ne-au declarat surse din cadrul Spitalului Floreasca.

Potrivit acestora, s-ar putea ca leziunile cerebrale suferite în urma tentativei de spânzurare să fie ireversibile. „Depinde de cât timp nu a fost oxigenat creierul. Se știe că atunci când e vorba de sugrumare alimentarea cu oxigen se întrerupe brusc, iar rezultatul este foarte grav”, au adăugat aceleași surse.

Potrivit unor reprezentanți ai Poliției, citați de Mediafax, Vasile Turcu ar fi lăsat familiei un bilet de adio, în care ar fi scris că a recurs la acest gest pentru că nu mai poate să le asigure celor dragi tot confortul.

Soția lui Turcu a discutat deja cu politistii miercuri seara și le-ar fi spus că nu se aștepta ca soțul ei să facă așa ceva. Femeia le-a mai spus că ea a fost cea care l-a găsit spânzurat cu un cordon de halat, în sala de sport de la subsolul casei în care locuiesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net