Vasile Marin, patronul unui lanț de cofetării, ucis de albine. Înțepăturile i-au fost fatale

Albine.jpeg

Albine
Vasile Marin, în vârstă de 60 de ani, a murit după ce a fost înţepat de albine.
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Vasile Marin, în vârstă de 60 de ani, patronul reţelei de cofetării Marco din Focşani şi Panciu, a murit duminică după-amiază, 16 mai, după ce a fost înţepat de albine.

Bărbatul se afla în satul Luncile, din comuna Dumitreşti, împreună cu alte persoane, dar a fost înţepat de o albină în picior. Acest lucru i-a fost fatal, pentru că a intrat în şoc anafilactic. Medicii veniţi la faţa locului nu l-au mai putut salva.
"Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au fost sesizaţi prin apelul 112  despre faptul că o persoană a fost înţepată de albine, fiind în stare de inconştienţă. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focşani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoştinţe despre apicultură. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vrancea care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei. Cu ocazia cercetării la faţa locului şi examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", potrivit IPJ Vrancea, citat de adevarul.ro.

Loading...