Vasile Cepoi, Vasile Cepoi şi Vasile Cepoi luptă pentru primărie

Ultima actualizare:

    Vasile Cepoi (PSD), Vasile Cepoi (PMP) şi Vasile Cepoi (PNL)Foto: "Adevărul"
Vasile Cepoi (PSD), Vasile Cepoi (PMP) şi Vasile Cepoi (PNL)Foto: "Adevărul"

Alegerile locale din România scot la iveală o situație demnă de Cartea Recordurilor. În comuna suceveană Drăgușeni, trei candidați cu acelaşi nume se luptă pentru primărie: Vasile Cepoi, din partea PSD, Vasile Cepoi, de la PNL, și, nu în ultimul rând, Vasile Cepoi - de la PMP! Între cei trei candidaţi nu există nici o relație de rudenie.

Situaţie incredibilă în comuna Drăguşeni (Suceava)! Edilul în funcție, Vasile Cepoi, candidatul PSD pentru Primăria Drăgușeni, se află la cel de-al treilea mandat, iar la fiecare dintre alegeri l-a avut ca și contracandidat pe Vasile Cepoi (acum înrolat la Partidul Mişcarea Populară). Actualul primar a fost prevăzător, aşa că și-a mai trecut un prenume în buletin. „Eu sunt Cepoi Vasile Lică pe buletin. Pe buletinul de vot voi fi Cepoi Vasile Lică, iar ceilalți doi candidaţi vor fi Cepoi Vasile. Lumea cunoaște, nu este nicio problemă, sunt inițialele partidului. Eu mi-am schimbat buletinul anul acesta pentru că am știut că ei doi vor candida. Mi-am pus Lică pe buletin”, explică primarul.

La sfârșitul 2014, Vasile Cepoi (PMP) a primit o somație de plată și risca să fie executat silit pentru că nu a achitat două amenzi pe care le-ar fi primit în 2009. Acesta s-a dus la Serviciul Fiscal Fălticeni, unde a descoperit că amenzile erau ale lui Vasile Cepoi, primarul din Drăgușeni, scrie adevarul.ro. „Bineînțeles că se vor mai face confuzii. Actualul primar s-a folosit de codul meu numeric personal pentru ca amenzile lui să-mi vină mie”, susţine juristul Vasile Cepoi, candidatul PMP la Primăria Drăgușeni.

Cel de-al treilea Vasile Cepoi de pe buletinele de vot în comuna Drăgușeni este un tânăr care a intrat în politică acum o lună. El e convins că oamenii îl cunosc și că nu vor apărea confuzii. „Sunt un băiat muncitor”, se prezintă inginerul agronom, candidat al PNL pentru fotoliul de edil.

În afară de cei trei Vasile Cepoi, localnicii din Drăgușeni vor mai avea o opțiune de vot: Romică Ghițu, candidat independent.

Click! spune

O situație asemănătoare cu cea de la Drăgușeni există și într-o altă comună din județul Suceava. În Zamostea, actualul primar, Vasile Haliuc (PSD) îl va înfrunta pentru fotoliul de edil pe Vasile Haliuc (PNL). Cei doi Vasile Haliuc sunt veri prin alianță.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net