Vântul puternic a doborât copaci care au afectat reţeaua de electricitate şi traficul rutier din Dâmbovița

landscape-3783962_1920.jpg

Foto Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Vântul puternic a doborât copaci sau a rupt crengi din pomi, în mai multe zone ale judeţului Dâmboviţa, echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) acţionând în trei localităţi pentru îndepărtarea arborilor doborâţi.

„Din cauza fenomenelor meteorologice manifestate prin vânt puternic, mai multe echipaje de pompieri au acţionat pentru degajarea unor copaci căzuţi peste cabluri electrice sau pe căile de comunicaţii rutiere”, informează ISU Dâmboviţa.

Echipajele au intervenit în municipiul Târgovişte, Calea Ialomiţei din oraş a fost blocată din cauza unui pom doborât. Tot la Târgovişte, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un stâlp de electricitate. 
 
Vântul puternic a provocat pagube şi oraşul Pucioasa, unde un copac a căzut peste un autoturism, dar şi în comuna I. L. Caragiale, unde din cauza vântului puternic s-au produs avarii la reţeaua de electricitate.
 
Şi pe DJ 711, între localităţile Comişani şi Racoviţa, pompierii au intervenit pentru înlăturarea de pe carosabil a unui copac căzut, tot din cauza vântului puternic.
 
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt valabilă marţi, în intervalul 6.00 şi 23.00, în majoritatea zonelor ţării.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1