Vântul face victime. Un bărbat lovit de un panou publicitar a intrat în comă

victima_vant.png

barbat lovit
Bărbatul a fost lovit de panoul publicitar luat de vânt pe o trecere de pietoni
foto: captură

Bărbatul din Iaşi lovit duminică, 13 noiembrie, de un panou publicitar doborât de vijelie a intrat în comă. Accidentul s-a petrecut în zona centrală a orașului, transmit reporterii Digi24.

Bărbatul în vârstă de 79 de ani a fost doborât de un panou publicitar luat de vânt pe trecerea de pietoni duminică, 13 noiembrie, când Iașiul a fost sub cod galben de vijelii, cu vânt de până la 80 kilometri pe oră.

O ambulanță care se îndrepta spre alt caz i-a acordat primul ajutor. Bărbatul a fost apoi transportat la Spitalul Sfântul Spiridon pentru investigații amănunțite. El a suferit lovituri la cap, dar şi în zona toracică. 

Medicii nu sunt optimişti în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă panoul publicitar a fost montat corect. 

Loading...

Citește și

  • autostrada soarelui carambol victime

    Sâmbătă (5 noiembrie), a avut loc un accident grav pe Autostrada Soarelui, în jurul orei 08:42. 29 mașini au fost implicate, iar potrivit primelor informații trei oameni au murit și alte peste 50 de persoane au fost rănite. Traficul spre Constanța este blocat.

  • masina deliric

    În drum spre concerte și alte evenimente, artiștii au de trecut, uneori, și peste obstacole. Vremea nefavorabilă, oboseala sau defecțiunile tehnice le pun deseori bețe în roate atunci când se deplasează cu mașina spre diferitele spectacole. Din păcate, nu lipsesc nici accidente, dar totul este bine atunci când nu sunt victime, iar artiștii reușesc să treacă peste astfel de cumpene.