Vântu, condamnat la şase luni de închisoare pentru şantaj

Ultima actualizare:

    Vantu
Vantu

Judecătoria Sectorului 1 a luat decizia în urmă cu puţin timp, în cazul dosarului în care era acuzat că l-ar fi şantajat pe omul de afaceri Sebastian Ghiţă.

Ghiţă a înaintat, anul trecut, o plângere Parchetului de pe Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, în care îl acuză pe Vântu de ameninţare şi şantaj.

În perioada în care era manager Realitatea TV, Ghiţă îl acuza pe Vântu  şi asociaţii săi că folosesc metode imorale, precum şantajul, pentru a interveni în activitatea editorială.

Mai exact, în perioada martie - aprilie 2011, Sorin Ovidiu Vântu  şi Ion Ilie Cezar l-au constrâns, prin ameninţare, pe Sebastian Ghiţă, să le remită suma de 150.000 de euro ori să accepte denunţarea unui contract cu scopul obţinerii injuste, în folosul lor de beneficii materiale.

Mai mult, într-un comunicat trimis atunci de către firma deţinută de Sebastian Ghiţă se arata că Sorin Ovidiu Vântu coordonează un grup mafiot, care este implicat în crimă organizată. Totodată, membrii CA al Asesoft au anunţat că orice litigiu privind contractul de muncă trebuie rezolvat prin negocieri sau în instanţă.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net