Vanghelie, o oră în stradă cu mobilul la ureche

Ultima actualizare:

Acuzat că a înfiinţat un grup mafiot la primăria pe care o păstorea, Marian Vanghelie nu mai caută locuri discrete pentru afacerile prin telefon. Mai nou, cea mai bună ascunzătoare e în văzul lumii.

Viaţa lui Marian Vanghelie a luat o turnură neaşteptată. De la primarul considerat de neînlocuit la sectorul 5, care-şi rotunjea discret veniturile cu comisioane grase din contracte publice, a ajuns un politician de mâna a doua, hăituit de instanţe, dar la fel de popular. Clasat al treilea la alegerile locale din 5 iunie, cu 15,65% din voturi, Vanghelie a lăsat discreţia la o parte şi se afişează tot mai mult în public. Zilele trecute a fost surprins de fotoreporterii Click! vorbind o oră la telefonul mobil în Piaţa Unirii, una dintre cele mai zgomotoase intersecţii din oraş. Aici, şi dacă te ascultă serviciile secrete, n-ar înţelege nimic ce vorbeşti la telefon din cauza zgomotului infernal produs de maşini. La orele de vârf, nivelul zgomotului ambiental atinge valori de 80-83 de decibel. Ce altă „ascunzătoare”, în văzul lumii, poate fi mai bună? Dovada că nu era o convorbire pentru urechile tuturor e că Vanghelie şi-a lăsat bolidul, un Mercedes S, cu şofer cu tot, la o sută de metri distanţă. Imaginea cu Vanghelie pe trotuar, într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din București, a stârnit reacții diferite în rândul „muritorilor de rând”. Polițiștii l-au salutat respectuos, oamenii străzii i-au întins mâna pentru un „comision” gras, iar taximetriștii, intrigați de prezența în stradă a „primarului care nu mai este”, s-au oferit să-l ducă unde are treabă, crezând că ancheta DNA l-a lăsat și fără mijloc de locomoție.

Click! spune

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv (14 martie 2015) pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. La 10 iulie 2015 e trimis în arest la domiciliu. Din decembrie 2015 este sub control judiciar. A candidat la alegerile locale din partea Partidului Dreptăţii Sociale, însă nu a reuşit decât o clasare pe locul III. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net