Vanghelie află dacă i se prelungește mandatul de arestare

vanghelie.jpg

marian vanghelie prelungire mandat arestare
Marian Vanghelie este arestat preventiv din 14 martie

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus miercuri la instanţa supremă, pentru judecarea cererii procurorilor DNA de prelungire cu încă 30 de zile a arestului preventiv, informează Mediafax.

Propunerea de prelungire a mandatului de arestare preventivă pentru Marian Vanghelie se judecă de la ora 14.00, de către judecătorul Florentina Dragomir, care l-a condamnat pe Adrian Năstase în dosarul „Trofeul calităţii” şi pe Gigi Becali în dosarul sechestrării persoanelor care i-au furat maşina.

Procurorii DNA cer judecătorului să prelungească mandatul de arestare preventivă pe numele lui Marian Vanghelie, care a fost emis din 14 martie până în 12 aprilie inclusiv.

Decizia pe care o va lua judecătorul nu va fi definitivă, astfel că, indiferent de hotărâre, Marian Vanghelie va rămâne în arest preventiv până se va judeca şi contestaţia.

Marian Vanghelie este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1