Vanghelie le-a spus judecătorilor că are nevoie de bani

marian-vanghelie_arest_capitala.jpg

marian vanghelie proces termen bani
Marian Vanghelie e acuzat de corupție

A început procesul în care Marian Vanghelie este judecat. Miercuri a avut primul termen. Fostul primar al sectorului 5 le-a cerut judecătorilor limitarea controlului judiciar. El susține că a primit câteva oferte de muncă și ar vrea să le onoreze, pentru că are nevoie de bani.

„Nu am cerut să mi se ridice controlul judiciar efectiv, ci o limitare, ori mi se dă posibilitatea de a mă ocupa de un domeniu. Am câteva propuneri de la niște companii internaționale care vor să facă investiţii în România. Ținând cont de faptul că şi cunosc o serie de lucruri, am posibilitatea să mă duc să inventariez în anumite judeţe în care sunt interesaţi. Printre altele, sunt anul 2 la facultate în Constanța, am invocat aceste două motive cu logică ca să pot, pur și simplu, să fac o activitate la care mă pricep. Îmi lipsesc şi activitatea, și banii. Să o luăm invers: banii şi activitatea”, a spus Marian Vanghelie, citat de rtv.net.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA, în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

Loading...

Citește și

 • vanghele, vila, snagov, puscarie

  Să tot fii arestat la domiciliu! Marian Vanghelie (47 de ani) duce o viaţă de nabab într-o superbă vilă cu un etaj, situată pe malul lacului Snagov. Locuinţa are şase camere, patru băi, două terase şi o privelişte de vis. Click! îţi arată în ce lux se lăfăie primarul suspendat al Sectorului 5.

 • puscariasi de lux vanghelie

  Pușcăriașii de lux din România nu prea au de ce să se plângă. Au parte de tot confortul în vilele lor de lux, iar arestul la domiciliu pare că le priește. Marian Vanghelie (47 de ani) își petrece timpul într-o vilă superbă, situată pe malul lacului Snagov. Remus Truică (45 de ani) este cel mai nou membru al unui club select de arestați la domiciliu și nu o duce prea rău. Casa în care omul de afaceri își petrece timpul arată mai degrabă ca un palat.

 • Marian Vanghelie are, în sfârşit, motive de bucurie. Iubita lui, Oana Niculescu Mizil, a fost externată duminică dimineaţă (6 septembrie), după ce a născut joi (3 septembrie) o fetiţă perfect sănătoasă, care se va numi Maria.

 • Arestat la domiciliu şi proaspăt tătic! Marian Vanghelie râde cu un ochi şi cu altul plânge. Ieri a fost mare sărbătoare în familia politicianului, care a devenit părinte pentru a doua oară. Chiar dacă nu şi-a rezolvat problemele cu legea, venirea pe lume a micuţei Maria i-a alinat supărarea.

 • Marian Vanghelie la Tribunal, Marian Vanghelie intarzie la proces, Marian Vanghelie coruptie

  Edilul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost plasat sub control judiciar. Curtea de Apel Bucureşti a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciu cu o măsură mai uşoară. Decizia este definitivă.

 • oana mizil a nascut

  Oana Mizil a născut o fetiţă, joi (3 septembrie), la o clinică privată din Bucureşti. Iubita lui Marian Vanghelie şi primarul suspendat al sectorului 5 au ajuns la spital în jurul ore 11.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1