Vanghelie le-a spus judecătorilor că are nevoie de bani

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie e acuzat de corupție
Marian Vanghelie e acuzat de corupție

A început procesul în care Marian Vanghelie este judecat. Miercuri a avut primul termen. Fostul primar al sectorului 5 le-a cerut judecătorilor limitarea controlului judiciar. El susține că a primit câteva oferte de muncă și ar vrea să le onoreze, pentru că are nevoie de bani.

„Nu am cerut să mi se ridice controlul judiciar efectiv, ci o limitare, ori mi se dă posibilitatea de a mă ocupa de un domeniu. Am câteva propuneri de la niște companii internaționale care vor să facă investiţii în România. Ținând cont de faptul că şi cunosc o serie de lucruri, am posibilitatea să mă duc să inventariez în anumite judeţe în care sunt interesaţi. Printre altele, sunt anul 2 la facultate în Constanța, am invocat aceste două motive cu logică ca să pot, pur și simplu, să fac o activitate la care mă pricep. Îmi lipsesc şi activitatea, și banii. Să o luăm invers: banii şi activitatea”, a spus Marian Vanghelie, citat de rtv.net.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA, în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net