Vanessa a întârziat la Poliţie ca să mai facă ceva cumpărături

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oana Zăvoranu se poate simţi în siguranţă! Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, pe care le-a acuzat că au înşelat-o cu 450.000€, au primit miercuri mandat pentru 29 de zile. Femeile au tras cât au putut de timp să se mai bucure de libertate. Ieri, însă, ele au fost incarcerate.

Vestea că trebuie să meargă în arest le-a speriat atât de tare pe cele două încât au încercat să stea cât mai mult în libertate.

Nici Vanessa, nici Melissa nu s-au grăbit să se prezinte la arest, aşa că poliţiştii ilfoveni au demarat o adevărată vânătoare de "vrăjitoare".

În noptea de miercuri spre joi, Melissa s-a predat la Poliţia Capitalei. Vanessa, însă, şi-a văzut liniştită de treabă, ca într-o zi obişnuită.

"Nu s-a dus la Poliţie că a fost la cumpărături. A trebuit să-şi ia pentru ea ce îi trebuie, pentru pachet, dar şi pentru copiii ei. A luat pamperşi şi mâncare", ne-a spus tatăl vrăjitoarei, Mişu Lider, care a însoţit-o pe aceasta, ieri, în jurul orei 11.00, la Poliţia Ilfov, când s-a predat.

Roxana Lider (Vanessa) şi Rada Mincă (Melissa) au păcălit mai multe prsoane publice. Oana Zăvoranu, care le-a îmbogăţit cu nu mai puţin de 450.000 € a fost prima care a făcut plângere. Două luni, vedeta a colaborat cu procurorii pentru a aduna probe care să le incrimineze pe vrăjitoare, dar şi pe complicii acestora.

Judecătorii Curţii de Apel le-au dat, miercuri, mandate de arestare pentru 29 de zile, cu toate că magistraţii ilfoveni stabiliseră că Vanessa şi Melissa nu reprezintă pericol public, iar procesul poate continua cu ele în stare de libertate.

S-a dus singură la arest

Melissa, vrăjitoarea cu părul roşcat, aşa cum este cunoscută, nu a plecat direct acasă după ce s-a terminat procesul.

Simţea că va ajunge după gratii şi nu voia să fie luată, iar, pe sus de poliţişti. Rada Mincă nu a trecut deloc pe la vila din strada Puţul lui Crăciun, acolo unde o aşteptau cei cinci copiii. Ea s-a predat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00 direct la arestul Poliţiei Capitalei.

Mai citeşte:

Război total! Vadim Tudor, fermecat de vrăjitoare? Vezi cum le blesteamă!

Oana Zăvoranu către vrăjitoare: «Le urez să stea ani buni în pușcărie»

Anamaria Prodan: «La vrăjitoare le-aş da câteva bâte în cap!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net