Vanessa a fost eliberată! Ea n-are voie să părăsească Chitila

Ultima actualizare:

    Vanessa (stânga) şi Melisa sunt acuzate de înşelăciune şi şantaj
Vanessa (stânga) şi Melisa sunt acuzate de înşelăciune şi şantaj

Tribunalul Ilfov a decis, marţi seara, ca Roxana Lider, cunoscută drept vrăjitoarea Vanessa, să fie cercetată în stare de libertate, însă i-a interzis acestuia să părăsească localitatea Chitila pe o perioadă de 30 de zile. Decizia luată de tribunal nu este una definitivă.

La 3 ianuarie, Roxana Lider a depus o solicitare de înlocuire a măsurii de arestare preventivă. Deşi cererea vrăjitoarei trebuia judecată la 12 ianuare, Tribunalul Ilfov a amânat discuţiile pentru marţi, deoarece dosarul privind arestarea preventivă a vrăjitoarei nu fusese trimis de la Curtea de Apel Bucureşti, relatează Mediafax.

Potrivit deciziei instanţei, Roxanei Lider îi este interzis să se apropie de părţile vătămate Ioana Zăvoranu, Maria Cozma, Liliana Hagiu şi Marilena Hlebnicov, precum şi de coinculpaţii Rada Mincă, Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea.

Având în vedere că decizia nu este definivă, aceasta poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa au fost acuzate de de înşelăciune şi şantaj. La 21 decembrie 2011, cele două femei au fost arestate preventiv de Curtea de Apel Bucureşti pentru 30 de zile. Acestea au fost arestate după ce Oana Zăvoranu, una dintre clientele lor fidele, le-a reclamat la Poliţie, spunând că a fost şantajată şi păcălită de cele două aşa-zise vrăjitoare.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net