Valurile mării fac victime. O fată a murit înecată, iar un tânăr e dat dispărut la Costinești

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

Weekend negru la Costinești. O fată și-a pierdut viața după ce a fost înghițită de valuri, iar un tânăr e căutat și în acest moment de salvamari, după ce vineri a intrat în apă și nu a mai ieșit. O a treia persoană, o tânără, a fost salvată in extremis de un bărbat, după ce a strigat disperată după ajutor.

O tânără și-a pierdut viața sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.00, când a intrat în mare. Apa era agitată, iar fata nu a putut lupta cu valurile. O oră mai târziu, salvamarii i-au găsit trupul inert, pe care l-au depus la morga din Mangalia. Salvamarii au interzis accesul turiștilor în apă din cauza valurilor mari și a pericolului de înec.

Altă tragedie s-a petrecut cu o zi în urmă, tot la Costinești. Doi tineri s-au aventurat vineri în apele agitate ale Mării Negre, în zona Golfului Francezului din Costinești, ignorând faptul că acolo nu există o plajă amenajată, nici salvamari. Cei doi, o fată și un băiat, se aflau pe o saltea pneumatică, însă un val le-a răsturnat pluta. Fiindcă nu știa să înoate, fata a strigat disperată după ajutor. Un bărbat din zonă a sărit și a ajutat-o să iasă din apă, însă nu a reușit același lucru și în cazul tânărului care o însoțea.

Pentru căutarea lui au fost mobilizați salvamarii și scafandrii de la ISU Dobrogea. Din nefericire, acesta nu a putut fi găsit ieri, motiv pentru care acțiunea de căutare a fost reluată în această dimineață, scrie Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net