Val de plecări după şedinţa PSD. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda şi-au dat demisia

viorica-dancila-olguta_vasilescu.jpg

viorica dancila si olguta vasilescu
Viorica Dăncilă a venit la vot împreună cu șefa ei de campanie, Olguța Vasilescu
foto: Mediafax

Şedinţă cu scântei în spatele uşilor închise, marţi seara, la PSD. După ore lungi de discuţii, purtate în Comitetul Executiv Naţional, nu s-a lăsat doar cu demisia Vioricăi Dăncilă, ci a altor personaje importante cu nume sonore din partid. Lia Olguţa Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, şi-a anunţat demisia din Biroul Permanent al PSD, fiind susţinută de soţul ei Claudiu Manda.

Seară tensionată la sediul PSD, unde marţi a avut loc şedinţa Comitetul Executiv Naţional. Întâlnirea menită să îndrepte greşelile făcute la alegerile prezidenţiale s-a defăşurat în termeni extrem de duri.  Mai mulţi vicepreşedinţi din cei 16 şi-au dau demisia din Biroul Permanent Naţional al PSD. Şi-au mai anunţat demisia Gabriel Mutu, preşedintele PSD Bucureşti, Dragoş Benea, vicepreşedinte şi lider al PSD Bacău, Paul Stănescu, liderul PSD Olt, Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte, Claudiu Manda, liderul PSD Dolj şi Dan Nica, preşedintele filialei Galaţi.

Nu doar valul de demisii a ţinut capul de afiş al serii, ci şi o serie de jigniri şi reproşuri care au făcut-o pe Gabriela Firea să iasă destul de "şifonată" din şedinţă. În faţa jurnaliştilor care au aşteptat să se încheie discuţiile, primarul Capitalei a afişat o mimă tristă, dar s-a rezumat să spună doar că este "mai sensibilă". În fapt, Marian Oprişan ar fi numit-o pe Gabriela Firea "manevristă securistă".

Mihai Fifor, demisie previzibilă

Mihai Fifor şi-a anunţat demisia din funcţia de secretar general al partidului, în Comitetul Executiv Naţional. El făcea parte din conducerea centrală a PSD, alături de Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici. Fiforîşi mai anunţase demisia,  în cursul zilei de marţi, printr-un mesaj pe pagina lui de Facebook, asupra căruia a revenit la scurt, editând textul, iar ulterior ştergând partea cu demisia şi într-un final, fiind scoasă de tot de pe cont. 

La finalul serii, Viorica Dăncilă şi-a prezentat şi ea demisia, funcţia de preşedinte interimar fiind acum ocupată de Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

 

 

Citeşte şi:

 

Viorica Dăncilă invită presa la ”un dialog deschis”, cu o oră înaintea dezbaterii organizate de Klaus Iohannis

Gabriela Firea, atac la Viorica Dăncilă după alegeri. Gabriel Oprea, mărul discordiei în partid

 


 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1