Văduva milionarului care s-a sinucis va fi eliberată. Decizia a fost luată de către Tribunalul Bucureşti

CLIIMA20140604_0068_1.jpg

Ilie Vonica s-a sinucis, marţi, aruncându-se de pe vila sa din Sibiu

Cererea formulată de către Ioana Daniela Vonica, văduva milionarului care s-a sinucis în urmă cu câteva zile, a fost admisă joi de către judecătorii Tribunalului București. Femeia va fi eliberată pentru a participa la înmormântarea soţului, dar are mari şanse să nu se mai întoarcă deloc în arest.

Soția doctorului Vonica, cel care s-a sinucis marți, a cerut să fie eliberată din arest în cursul zilei de duminică, atunci când sunt programate funeraliile omului de afaceri sibian.

Instanţa i-a admis solicitarea, dar procurorii pot face contestaţie în termen de 48 de ore de la emiterea ei. Până acum, aceştia nu au formulat o astfel de contestație.

Mai mult, soţia milionarului ar putea eliberată definitiv, deoarece Tribunalul București a admis cererea acesteia de a înlocui măsura arestului preventiv cu controlul judiciar. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel București.

Arestată în dosarul reţetelor false

Alături de alte opt persoane, Ioana Daniela Vonica a fost reținută și, mai apoi, arestată în Dosarul rețetelor false, termenul de arest urmând să expire pe 19 iunie, inclusiv. Arestarea a fost dispusă de Tribunalul București la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă această instanță, după care a fost confirmată definitiv de Curtea de Apel București.

Văduva milionarului (mijloc) a scăpat de arestul preventiv

CLIIMA20140603_0083_1.jpg

Daniela Vonica (Foto: Turnul Sfatului)
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1