Văduva lui Vadim, apel disperat către Becali: «Avem multe cheltuieli»

Ultima actualizare:

    Văduva lui Vadim este disperată și nu se descurcă cu baniiFoto: Sever Gheorghe
Văduva lui Vadim este disperată și nu se descurcă cu baniiFoto: Sever Gheorghe

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor este distrusă de durere. Doina are și mari probleme cu banii și spune că nu știe cum va reuși să se descurce după moartea "tribunului". Disperată, femeia a făcut apel și către Gigi Becali, în speranța că el le va oferi un loc de muncă celor două fete ale lui Vadim, Eugenia și Lidia. Fondatatorul Partidului România Mare a murit luni (14 septembrie), la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armetei.

Politicianul avea 65 de ani. Sicriul "tribunului" a fost depus la Biserica "Sfântul Gheorghe Nou" din Capitală, marți (15 septembrie). Moartea fulgerătoare a lui Vadim a distrus-o pe Doina Tudor, care trebuie să aibă grijă singură de cele două fete, deși se descurcă foarte greu cu banii, potrivit romaniatv.net.

«Calmante iau tot timpul, încă nu mă pot obişnui cu ideea că el nu mai este», a mărturisit văduva lui Corneliu Vadim Tudor.

Familia lui Vadim, înglodată în datorii

Doina a dezvăluit că soțul ei ținea un tratament complex, de mai bine de 17 ani și că făcea patru infecții pe zi. Corneliu Vadim Tudor era măcinat și de problemele financiare. Fondatorul PRM era înglodat în datorii și era disperat să facă rost de bani. Și-a vândut mașina și căuta cumpărători pentru obiectele și cărțile de valoare pe care le avea prin casă. Acum, văduva lui Vadim a făcut un apel disperat la oricine o poate ajuta.

Corneliu Vadim Tudor «a murit sărac»

«El a murit sărac, n-a avut nimic. N-am pus nimic deoparte, tot ce a avut a dat la săraci, a dat pentru câini și preferă să trăiască de azi pe mâine, numai să aibă alții, să ajute oamenii (....). Am acasă 30 de căței, avem foarte multe cheltuieli. Ele două (Eugenia și Lidia, fetele lui Vadim n.r) sunt la facultate, nu am vorbit cu Domnul Gigi Becali. Rugămintea mea ar fi fost dacă poate să le angajeze pe cele două fete undeva», a declarat Doina Vadim Tudor.

Soția lui Vadim a cerut ca sicriul cu să fie depus la Senat, însă Biroul permanent a respins această solicitare, șeful Senatului fiind Călin Popescu Tăriceanu.

"Sunt supărată pe ce s-a întâmplat ieri, nu e proprietatea lui Tăriceanu, iar soţul meu a lucrat 16 ani, a umblat în toată lumea, s-a întâlnit cu regi, şefi de stat. El are 2-3.000 de fotografii din deplasări şi i s-a refuzat dreptul să stea 2 ore în instituţia pe care a iubit-o foarte mult», a spus văduva lui Corneliu Vadim Tudor.

Înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor va avea loc joi (17 septembrie), la Cimitirul Ghencea Civil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net