Văduva lui Vadim, apel disperat către Becali: «Avem multe cheltuieli»

doina_vadim_tudor.jpg

corneliu vadim tudor vaduva
Văduva lui Vadim este disperată și nu se descurcă cu banii
Foto: Sever Gheorghe

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor este distrusă de durere. Doina are și mari probleme cu banii și spune că nu știe cum va reuși să se descurce după moartea "tribunului". Disperată, femeia a făcut apel și către Gigi Becali, în speranța că el le va oferi un loc de muncă celor două fete ale lui Vadim, Eugenia și Lidia. Fondatatorul Partidului România Mare a murit luni (14 septembrie), la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armetei.

Politicianul avea 65 de ani. Sicriul "tribunului" a fost depus la Biserica "Sfântul Gheorghe Nou" din Capitală, marți (15 septembrie). Moartea fulgerătoare a lui Vadim a distrus-o pe Doina Tudor, care trebuie să aibă grijă singură de cele două fete, deși se descurcă foarte greu cu banii, potrivit romaniatv.net.

«Calmante iau tot timpul, încă nu mă pot obişnui cu ideea că el nu mai este», a mărturisit văduva lui Corneliu Vadim Tudor.

Familia lui Vadim, înglodată în datorii

Doina a dezvăluit că soțul ei ținea un tratament complex, de mai bine de 17 ani și că făcea patru infecții pe zi. Corneliu Vadim Tudor era măcinat și de problemele financiare. Fondatorul PRM era înglodat în datorii și era disperat să facă rost de bani. Și-a vândut mașina și căuta cumpărători pentru obiectele și cărțile de valoare pe care le avea prin casă. Acum, văduva lui Vadim a făcut un apel disperat la oricine o poate ajuta.

Corneliu Vadim Tudor «a murit sărac»

«El a murit sărac, n-a avut nimic. N-am pus nimic deoparte, tot ce a avut a dat la săraci, a dat pentru câini și preferă să trăiască de azi pe mâine, numai să aibă alții, să ajute oamenii (....). Am acasă 30 de căței, avem foarte multe cheltuieli. Ele două (Eugenia și Lidia, fetele lui Vadim n.r) sunt la facultate, nu am vorbit cu Domnul Gigi Becali. Rugămintea mea ar fi fost dacă poate să le angajeze pe cele două fete undeva», a declarat Doina Vadim Tudor.

Soția lui Vadim a cerut ca sicriul cu să fie depus la Senat, însă Biroul permanent a respins această solicitare, șeful Senatului fiind Călin Popescu Tăriceanu.

"Sunt supărată pe ce s-a întâmplat ieri, nu e proprietatea lui Tăriceanu, iar soţul meu a lucrat 16 ani, a umblat în toată lumea, s-a întâlnit cu regi, şefi de stat. El are 2-3.000 de fotografii din deplasări şi i s-a refuzat dreptul să stea 2 ore în instituţia pe care a iubit-o foarte mult», a spus văduva lui Corneliu Vadim Tudor.

Înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor va avea loc joi (17 septembrie), la Cimitirul Ghencea Civil. 

Loading...

Citește și

 • fetele lui Vadim

  Internarea în spital a lui Corneliu Vadim Tudor de luni 14 septembrie, urmată apoi de moartea lui acestuia, se pare că nu a sensibilizat unul dintre cei mai aprigi duşmani ai "Tribunului". Sexy PRM-ista nu şi-a putut stăpâni frustrările acumulate de-a lungul anilor în care s-a certat cu fostul ei şef şi a recunoscut pe Facebook faptul că doreşte ca fiicele lui Vadim să treacă prin «mocirlă şi ruşine».

 • radu banciu

  Radu Banciu a citit ultima poezie a lui Corneliu Vadim Tudor și a comentat, în stilul său caracteristic, despre moartea liderului PRM. Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață, luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. Reacțiile nu au încetat să apară. Una dintre cele mai intens comentate a fost cea a lui Radu Banciu. Pe burtierea emisiunii prezentate de el se putea citi: „Mortul zilei: Corneliu Vadim Tudor”.

 • corneliu vadim tudor a murit

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, după ce a fost internat în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. Fondatorul Partidului România Mare ajunsese la spital după ce i s-a făcut rău. Starea lui s-a agravat, din păcate, după internare, Vadim a făcut un infarct, iar medicii nu au mai reușit să-l resusciteze. La ora 18.30 a fost constatat decesul. Vestea s- a răspândit repede, iar vecinii au fost primii care au adus flori și au aprins lumânări la poarta casei tribunului.

 • scandaluri in care a fost implicat corneliu vadim tudor

  Scandaluri în care a fost implicat Corneliu Vadim Tudor. ‘Tribunul’, așa cum a fost poreclit de presă, a fost implicat în multe scandaluri de proporții. Trecem în revistă doar câteva dintre cele mai interesante dintre ele.

 • corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă luni, 14 septembrie, după ce a suferit un infarct în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

 • corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor a avut o viață tumultuoasă. Scriitorul și fostul președinte PRM a decedat luni, 14 septembrie, din cauza unui edem pulmonar acut. De-a lungul timpului, „Tribunul”, așa cum a fost poreclit de presă, a fost implicat în fel de fel de drame și scandaluri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1