Văduva Aldis, jefuită de propria menajeră. A fost furată o avere

Ultima actualizare:

    Alina Naghi îşi va recupera, în mare parte, bunurile sustrase
Alina Naghi îşi va recupera, în mare parte, bunurile sustrase

Cea mai bogată femeie din Bărăgan a fost jefuită, la sfârşitul săptămânii trecute, de o adevărată avere. Alinei Naghi (58 de ani), văduva lui George Naghi (fondatorul imperiului Aldis, care a murit în urmă cu cinci ani într-un accident nautic pe braţul Borcea), i-au fost furate bijuterii şi sume mari de bani. Hoaţa a fost prinsă de poliţiştii din Călăraşi.

Se bucura de încrederea patroanei de la Aldis şi a crezut că a dat lovitura! Furtul bijuteriilor şi al banilor din vila familiei Naghi a fost comis în noaptea de 9 spre 10 septembrie, potrivit unor surse judiciare. La Poliţie a fost înregistrată o plângere penală privind dispariţia din locuinţă a 360.000 de lei şi a 30.000 de euro. Prima persoană de pe lista suspecţilor a fost menajera, o femeie care avea permanent acces în casa Alinei Naghi. Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, împotriva suspectei a început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt.

Milionarului îi plăcea să facă plimbări pe Dunăre
Milionarului îi plăcea să facă plimbări pe Dunăre

Poliţiştii călărăşeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit să dea de urma menajerei în Bucureşti. L.J., în vârstă de 52 de ani, a fost prinsă miercuri, într-o locuinţă din Capitală în care se ascundea. Femeia nu a opus rezistenţă, iar asupra sa a fost găsită o parte din prejudiciu. Este vorba despre aproximativ 80% din banii şi din bijuteriile furate.

S-a izbit cu barca de mal

Vila din Călăraşi a familiei Naghi
Vila din Călăraşi a familiei Naghi

George Naghi a murit pe 7 august 2011, la 59 de ani, într-un accident nautic produs pe braţul Borcea, în zona dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu. Barca în care se afla alături de soţie, Alina Naghi, s-a izbit de mal, iar omul de afaceri a murit pe loc. Nevasta a suferit mai multe traumatisme şi a fost tratată la clinica AKH din Viena. Văduva conduce acum, cu mână de fier, afacerea Aldis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net