Vadim Tudor, răpus de problemele financiare? «Suferea enorm»

Ultima actualizare:

    Corneliu Vadim Tudor avea probleme serioase cu baniiFoto: Click!
Corneliu Vadim Tudor avea probleme serioase cu baniiFoto: Click!

Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), în urma unui infarct. Fostul senator se confrunta cu probleme financiare în ultima vreme şi se chinuia să îşi ţină cele două ziare, "Tricolorul" şi "România Mare", pe linia de plutire.

Sora lui Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre aceste probleme, pe care fostul senator le avea şi pe care nu le-a ascuns niciodată de ea. Din punctul ei de vedere, aceste lipsuri şi-au spus cuvântul asupra stării lui de sănătate. 

"Avea ceva probleme cu diabetul, în restul nu. Se simţea obosit, e adevărat. Avea probleme cu banii, cu revista, partidul lui nu mai era nicăieri. Nu a avut probleme cu sănătatea. Nu cred că era pregătit pentru asta, avea planuri cu ziarul. Ştiam că are datorii foarte mari", a spus sora lui Vadim Tudor, la România TV.

Şi fiica lui, Lidia, e de părere că toate greutăţile financiare i-au afectat sănătatea tatălui său.

"Avea două ziare sub conducere, un partid, toate lucrurile astea poate l-au ajuns într-un final. Prietenii adevăraţi au rămas alături de el, a avut dezamăgiri faţă de unele persoane, dar şi-au dat seama că nu erau prieteni adevăraţi", a povestit fiica lui Vadim Tudor, la emisiunea Acces Direct de marţi, de la Antena 1. Mitică Dragomir a dezvăluit că Vadim Tudor suferea enorm din cauza acestor probleme financiare 

"Nu îi mergeau deloc vânzările ziarelor. Era într-o criză financiară acută, suferea enorm, săracul. A început să sufere de când l-au scos abuziv din sediu", a declarat Mitică Dragomir, la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Sicriul cu trupul neînsufleţit, depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a decedat luni (14 septembrie) la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus, marți (15 septembrie), la prânz, la Biserica "Sfântul Gheorghe Nou" din București.

Corneliu Vadim Tudor urmează să fie înmormântat, joi, la cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare.

Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în București, era scriitor, politician și jurnalist. A fost fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net