Vaccinarea cu AstraZeneca se poate face din 16 aprilie fără programare în centrele care au locuri disponibile

Ultima actualizare:

    Foto Unsplash.com
Foto Unsplash.com

Vaccinarea cu serul AstraZeneca se poate face fără programare, începând de vineri,16 aprilie, în centrele care au locuri disponibile. Autorităţile recoamndă celor interesaţi verificarea locurilor disponibile în harta interactivă.

”Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) şi în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri şi instrucţiuni”, a transmis CNCAV. 

Sursa citată a precizat că este important ca cei interesaţi să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinare.

”Prezentaţi-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate. Vaccinarea se va realiza în limita capacităţii de vaccinare a centrului. Asiguraţi-vă că nu aveţi simptome asociate COVID19”, au transmis autorităţile.

mat napo bbdkpgfegui unsplash jpeg
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net