Vaccinare în cântec de orgă, la Biserica Neagră din Brașov

biserica-neagra-brasov.jpg

brasov, biserica neagra
Biserica Neagră își deschide portile pentruy un centru de vaccinare
FOTO: Facebook/ Biserica Neagră

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Închinare și imunizare la un loc! Un centru de vaccinare anti-COVID va fi amenajat luni, 21 iunie, în Biserica Neagră din Brașov iar cei care aleg să se imunizeze pot asista în paralel la concerte de orgă. Este primul lăcaș de cult din România care își deschide porțile pentru un astfel de eveniment, denumit generic ”Liber la biserică”.

Zilnic, între orele 10.00 și 19.00, vaccinarea se va face fără programare, la alegere, cu Pfizer sau Johnson&Johnson.

Cei care vor veni să se vaccineze vor putea vizita gratuit Biserica Neagră și vor putea asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania, se arată într-un comunicat al Comitetului de Vaccinare postat pe pagina de Facebook.

”Alese mulțumiri Comunității Bisericii Negre pentru toată susținerea și deschiderea față de acest eveniment și față de întreaga campanie de vaccinare desfășurată în Brașov împreună cu Direcția de Sănătate Publică.

Sunt invitați la vaccinare în Biserica Neagră credincioșii și preoții brașoveni, indiferent de cult, precum și toți cei care încă nu s-au vaccinat”, transmite RoVaccinare.

Este cel de al nouălea eveniment din cadrul campaniei „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov, scrie europafm.ro.

Biserica Neagră din Braşov este cel mai mare edificiu religios între Viena şi Istanbul. Se numește așa în urma incendiului din 1689, cînd zidurile i s-au înnegrit din cauza fumului și flăcărilor.

 

EXCLUSIV Ce scrie în broșura informativă despre vaccinul anti Covid-19, care va ajunge în biserici

Hai la vaccinare! Strategiile autorităților pentru a încuraja imunizarea

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5