Vacanța în Europa cu trenul! În ce țări beneficiezi de reducere de 10%, oferită de CFR Călători

vacanta-cu-trenul.jpg

Vacanța cu trenul în Europa este oferta lunii iunie de la CFR Călători
Vacanța cu trenul în Europa este oferta lunii iunie de la CFR Călători
Foto: travelminit.ro

Îți poți face vacanța în Europa cu trenul. CFR Călători a scos pe piață oferta de reducere pentru călătorii nelimitate în 33 de țări. Plătești biletele cu 10% mai puțin luna aceasta, pentru ofertele Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass.

Reducerea se acordă tuturor categoriilor de călători atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maximum doi copii însotiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.

Călătorii nelimitate cu trenul în 33 de țări din Europa

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la patru zile până la 3 luni, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Statele din Europa unde este valabilă oferta cu trenul a CFR Călători 

Oferta Interrail One Country Pass cu preț promoțional este valabilă pentru următoarele țări: Germania, Marea Britanie, Spania, Austria, Franța, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg), Irlanda, Irlanda de Nord, Italia, Estonia, Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Croația, Macedonia de Nord, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia.

Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 10% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.

Detalii despre tarife și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional/ Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută la casele de bilete din staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.55.28 (trafic internațional Gara de Nord București).

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1