Va sta la închisoare după ce a vrut să îşi ucidă prietenul pentru că nu i-a împrumutat iubita

Ultima actualizare:

    Uşile celulelor de la puşcăria din Brăila, mai înguste decât  paturile comandate
Uşile celulelor de la puşcăria din Brăila, mai înguste decât paturile comandate

Trei ani şi 10 luni de închisoare. Atât au hotărât magistraţii Tribunalului Vaslui că va sta în îdupă gratii tânărul care, în luna martie, i-a crăpat capul prietenului său cu ciocanul pentru că nu a fãcut schimb de iubite. Mai mult, agresorul este obligat să plătească daune spitalului şi ambulanţei care au avut grijă de victima sa.

Grozăvia s-a petrecut în luna martie a acestui an în localitatea vasluiană Iaz, potrivit vremeanoua.ro. O seară care trebuia să fie o întâlnire de depănat amintiri între mai mulţi prieteni s-a transformat într-o nenorocire. Totul începuse ca o petrecere. Silviu Panaite şi prietenul său Daniel Constantin Călin au cumpărat băuturi alcoolice şi au mers la un vecin, unde aveau să se întâlnească mai mulţi amici. Din vorbă în vorbă, tinerii au atins şi subiectul iubitelor, de la care avea să pornească un adevărat scandal.

După mai multe pahare de vin Silviu Panainte i-a propus prietenului său să facă schimb de iubite pentru o scurtă perioadă de timp. Şocat de “oferta” amicului său, Daniel l-a refuzat fără a sta prea mult timp pe gânduri, apoi s-a ridicat pentru a da să plece, mai ales că, în dimineaţa următoare avea maşină spre Bucureşti, unde urma să se întoarcă la muncă. N-a mai apucat să ajungă la uşă, pentru că din spate, Silviu Panainte l-a lovit cu un baros de aproape 3 kilograme greutate. Tânărul a căzut la pământ. Însă, orbit de furie şi de aburii alcoolului, Silviu Panainte a vrut să-l lovească din nou, dar prietenul lui s-a băgat cu capul sub pat. Vecinii l-au dus acasă, plin de sânge, dar în scurt timp, şi-a pierdut cunoştinţa. A fost chemată ambulanţa şi a fost dus la spital. Agresorul acestuia a fugit imediat după comiterea faptei, însă a fost prins şi reţinut de politişti a doua zi.

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis să-l trimită după gratii, pentru 3 ani si 10 luni pe Silviu Panainte, tânărul care i-a crăpat capul cu un ciocan prietenului său. De asemenea, în latura civilă, Panainte a fost obligat să plătească 5.277 lei, daune materiale instituţiilor medicale care au avut grijă de victimă.

Citeşte şi: 

Criminal periculos, în libertate de două zile: „Vreau să fiu asasin în serie”

Masacru la Ploiești! Și-a ucis fiul cu ciocanul și toporul

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net